Prodej chaty, Zásmuky - Nesměň, 43 m2

Zásmuky, Nesměň


Rezervováno
2 111 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 060 Kč /měs.

(včetně provize a včetně právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Zásmukách

Úklidové služby

Popis

Prodej chaty 2+1 o velikosti 43m2 v obci Nesměň u Zásmuk. Dřevěná chata po celkové rekonstrukci interiéru, která nabízí přespání až pro 8 osob. V přízemí kuchyň vybavená linkou se spotřebiči (lednice, varná deska, mikrovlnka), rustikální rohovou lavicí a kamny; dále obývací pokoj se 2 postelemi a rozkládacím gaučem pro 2. V zatepleném podkroví najdeme 2 postele + 2 rezervní matrace, prostor lze i v zimě velmi rychle vytopit elektrickými přímotopy. V přízemí dále koupelna se sprchovým koutem, splachovacím WC a umyvadlem. Všude nové plovoucí podlahy, v koupelně a chodbě dlažba. Chata má vlastní vrtanou studnu s kvalitní vodou (vše zkolaudováno), samozřejmostí je bojler na teplou vodu. Pod chatou se nachází malý sklep s vodárnou. Na odpady jímka s trativodem. Nová elektrika v mědi a rozvody vody v plastu, do oken síťky proti hmyzu. Součástí prodeje i zahradní nábytek, plynový gril a sekačka na trávu.
Na pozemku rostou okrasné keře, smrk a 2 jabloně, vzadu stoji dřevěná kůlna 4 m2 na nářadí. V okolí krásná příroda na procházky nebo na houby, možnosti výletů do Kutné hory, Sázavy atd. V osadě je výborná komunita chatařů.
Příjezd autem až na pozemek po nove asfaltové silnici. Cesta z Prahy autem za 60 min po D1, D11 nebo Kutnohorské, případně MHD z Kolína. Internet wifi.

Stav
Rezervováno
Cena
2 111 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a včetně právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 4. 2024
Adresa
Zásmuky, Nesměň
ID
68393
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
43 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
400 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Voda
Místní zdroj
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Červinka

Tomáš Červinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Zásmukách.

Podobné nabídky