Prodej rodinného domu, Chuchelná, K. M. Lichnovského, 90 m2 (ID: 1233392)

K. M. Lichnovského, Chuchelná


7 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 695 Kč /měs.

(Cena včetně provize a právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Chuchelné

Popis

V severní částí Hlučínska, přímo u polských Hranic leží malá hezká obec Chuchelná a zde máme pro Vás útulnou novostavbu rodinného domu, který bude právě kolaudován.

Představte si ideální dispozici rozdělenou do 4+kk, kde z obývacího pokoje výjdete přímo na terasu a můžete pohodlně grilovat a odpočívat po náročném pracovním dni.

A je zde prostor, i pro Vaše ratolesti, kterým na pozemku o celkové rozloze 419 m2 můžete zbudovat pískoviště, prolézačku i bazén. A přesto z vás nemusí být otrok sekačky.
Dům samotný má zastavěnou plochu 118,48 m2.
K tomu terasa 12 m2 a před domem zpevněná plocha 54 m2 ze zámkové dlažby vhodná k parkování minimálně dvou aut.

Pozemek je celý oplocený, a navíc nově vybavený bránou s pojezdem na dálkové ovládání.

Tento přízemní dům s užitnou plochou více jak 90 m2 Vám nabídne veškeré potřebné pohodlí, a ještě bude vhodný i jako bezbariérové bydlení.

Jistě Vás nadchne možnost vybrat si kuchyňskou linku podle svých představ a snů, kterou pak můžeme zahrnout do kupní ceny.
A stejně takto se můžete rozhodnout i o krbu, pro který je místo na přechodu mezi kuchyní a obývacím pokojem. Ten Vám zpříjemní podzimní i zimní chvíle doma s rodinou.

Vytápět totiž můžete primárně podlahovým vytápěním, které je rozvedeno po celém domě. A jako bonus je dům připravený na zapojení fotovoltaiky, takže se nemusíte bát ani přemrštěných nákladů, a to i z důvodu, že energeticky spadá dům do třídy A.

Dva ze tří pokojů mají francouzské okno, kterým můžete přímo na zahradu a tyto jsou navíc orientovány na J, stejně jako obývací pokoj a terasa. Třetí pak směřuje na západ.

Zde se navíc nemusíte vůbec bát mrňavé koupelny. V této budete moct tančit mezi vanou, sprchovým koutem, umyvadlem a WC na teplé podlaze v příjemném designu kamene.

Dům se nachází v části s úplně novou výstavbou, kde vzniká velmi příjemný prostor pro život.
Navíc v bezprostřední blízkosti máte školu i školku a zároveň jste hned v centru obce nebo v lese na procházce.

Samotná obec i její okolí mají příjemný vesnický ráz se zajímavou historií a skvělým vyžitím jak kulturním, sportovním nebo vzdělávacím.

Nebude Vám tady chybět v podstatě nic, a pokud náhodou ano, tak do Opavy i Ostravy to máte přibližně 30 minut a za 5 minut jste za Polskými hranicemi, kde můžete objevovat nová hezká místa.

Už nečekejte a domluvte si prohlídku.

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně provize a právního servisu.
Aktualizováno
6. 5. 2024
Adresa
K. M. Lichnovského, Chuchelná
ID
10293
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
118 m2
Plocha nemovitosti
419 m2
Plocha zahrady
300 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
75 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Podlahové
Komunikace
Asfaltová, Zpevněná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Nováková

Petra Nováková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chuchelné (okr. Opava).

Podobné nabídky