Prodej bytu 2+kk, Třeboň - Třeboň II, Jiřího Havlise, 66 m2

Jiřího Havlise, Třeboň II


6 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 453 Kč /měs.

(Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 21%, veškerých právních služeb či odměny za zprostředkování., Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 21%, veškerých právních služeb či odměny za zprostředkování.)


Regionální dodavatelé v Třeboni

Popis

ZÁKLADNÍ INFORMACE O NABÍZENÉ NEMOVITOSTI:

Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovaný a kompletně vybavený přízemní apartmá o dispozici 2+kk, který se nachází v rámci apartmánového komplexu Relax Park Třeboň I. etapa, jehož kolaudace proběhla na jaře roku 2012 a je situován v bezprostředním sousedství populárních Lázní Aurora.

V celém apartmánu jsou použity nejmodernější technologie, kvalitní povrchové materiály a důraz byl kladen na detail, bezpečnost a komfort bydlení. Apartmán je řešen jako přízemní, bezbariérový a to s přímým vstupem z ulice. Nadstandardní výhodou tohoto apartmánu je jeho výměra. Užitná plocha více než 64 m2, která nabízí komfortní ubytování až pro 6 osob.

Citlivě provedena rekonstrukce apartmánu dala vytvořit toto úžasné místo pro rekreaci nebo populární krátkodobé vytěžování. Cílem bylo vytvořit osobní místo určené těm nejvyšším nárokům. Investorovi se v rámci celkové rekonstrukce a výběru jednotlivých prvků podařilo docílit praktičnosti a funkčnosti tak, aby byl celý apartmán bez dalších investic a každá jednotlivá část dávala maximální smysl.

VYBAVENÍ A PŘÍSLUŠENSTVÍ:

Pokud toužíte vlastnit nemovitost, která bude krásná, moderní, bude vás bavit a kde vám bude stačit přijít jen s taškou oblečení, jste tady správně. Kompletní vybavení je děláno na míru a zakomponováno tak, aby bylo jednotné v celém apartmánu.

Kuchyňská linka s veškerými spotřebiči, klimatizační jednotky v každé obytné místnosti, podlahové topení s doplněním o moderní topidla, televizory v každé místnosti, nejvyšší řada vinylových podlah FatraClick, kvalitní dveře Sapeli, rozkládací sedací souprava, vestavěné skříně a nábytek ve všech místnostech, vyklápěcí postele, betonové stěrky a rovněž dálkové ovládání přístupu formou kliky SMART KEY.

ZARUČENÁ INVESTICE:

Abychom dokázali zaujmout i ty nejnáročnější klienty, jsou naše apartmány určeny především pro osobní, rekreační a investiční účely. Není nic jednoduššího než okamžitě začít pronajímat formou krátkodobých pronájmů, které pro vás zajistíme prostřednictvím specializované firmy.

Zajistíme vám kompletní správu a servis spojený s pronájmem a zhodnocením obou apartmánů, od získání hosta, přes vyřízení rezervace, předání apartmánů a jejich následné převzetí, služby recepce, výměnu lůžkovin, ručníků a hygienických potřeb až po celkový úklid apartmánů. Při tom všem však nepřijdete ani o možnost využívat apartmány pro sebe, vaši rodinu či přátele.

PERFEKTNÍ LOKALITA

Komplex je situován na západním okraji města Třeboně hned u parku Lázní Aurora, který přímo vybízí ke strávení dnů relaxace a odpočinku. Součástí lázní jsou mimo jiné i plavecký bazén se slanou vodou, aqua centrum, saunový svět a řada dalších možností odpočinku i sportovního vyžití.

Milovníci sportu, regenerace a dobrého jídla si zde najdou dostatek osobního zalíbení.

Bližší informace naleznete na => www.trebonapartment.cz

Budu se těšit na prohlídce, Michal Groulík a InStyle Real Estate

Cena
6 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 21%, veškerých právních služeb či odměny za zprostředkování., Cena nemovitosti je uvedena vč. DPH 21%, veškerých právních služeb či odměny za zprostředkování.
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Jiřího Havlise, Třeboň II
ID
341
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
66 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal  Groulík

Michal Groulík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Třeboni.

Podobné nabídky