Prodej rodinného domu, Kroměříž, Kotojedy, 205 m2

Kotojedy, Kroměříž


7 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.

(+ 1 % provize (+DPH) Dům za cenu bytu!)


Regionální dodavatelé v Kroměříži

Popis

Masivní dřevostavba
dotovaný úrok 2,99% na 24 měsíců.
Zdravý dům bez chemie -spojující výhody tradiční roubenky s moderní nízkoenergetickou stavbou za cenu bytu.
Dům energetické třídy A disponuje prostorným obývacím pokojem spojeným s jídelnou a kuchyní, což tvoří srdce domu. Dále zde naleznete 3 ložnice, koupelnu, šatnu, 2x samostatné WC, pracovnu a samozřejmostí je technická místnost,šatna a velká garáž.
Obvodové zdi domu tvoří masivní dřevěné stěny-160mm tl. z finského smrku těženého za Polárním kruhem, izolovány dřevovláknitými deskami ,chráněnými zcela bezúdržbovou provětrávanou fasádou obloženou do desek z originál brazilské břidlice štípané břidlice. Vytápění domu podlahové, ohřev vody řešen tepelným čerpadlem a doplněno krbovými kamny na peletky.
Rodinný dům poskytuje dostatečné soukromí, které zabezpečuje také betonové oplocení a kvalitní akustické izolace , tichý, dobře přístupný. Klid a pohoda na Vás působí v každé části domu díky detailům a nadstandardním materiálům.
Dům je připojen na veřejný vodovod kanalizaci a elektřinu.

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 1 % provize (+DPH) Dům za cenu bytu!
Aktualizováno
9. 11. 2023
Adresa
Kotojedy, Kroměříž
ID
RS311246
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
205 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
205 m2
Podlahová plocha
205 m2
Plocha nemovitosti
593 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Topení
Jiné
Garáž
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Tomášková

Tereza Tomášková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kroměříži.

Podobné nabídky