Prodej rodinného domu, Fulnek, 172 m2

Fulnek, Děrné


3 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 680 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Fulneku

Popis

Prodej domu s dispozicí 4+1 situovaného v areálu zemědělského statku na okraji obce Děrné. V 1. NP se nachází vstupní chodba, obývací pokoj s krbem, dřevěnými stropy s přiznanými trámy, kuchyně, koupelna s WC a někdejší ložnice nyní využívaná jako posilovna. Ve II. NP jsou situovány dva obytné pokoje, pracovna a koupelna s vířivou vanou. V 1. PP se nachází kamenný klenutý sklep vhodný pro milovníky vína.
Interiér objektu je ve stylu rustikálního venkovského domu, v přízemí okouzluje svými klenutými stropy a v kombinaci s použitými přírodními materiály dodávají domu jedinečnou atmosféru. Objekt je vytápěn krbovými kamny s výměníkem, je napojen na obecní vodovod, odpad je prozatím sveden do septiku. V rámci obce se chystá připojení ke kanalizaci. K domu náleží pozemek v podílovém spoluvlastnictví se sousedem o výměře 3.176 m². Součástí je i stodola a hospodářská stavba.

Cena
3 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 10. 2023
Adresa
Fulnek, Děrné
ID
0510
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
172 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
107 m2
Plocha nemovitosti
3279 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Robert Kára

Robert Kára

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Fulneku.

Podobné nabídky