Pronájem bytu 1+kk, Pardubice, S. K. Neumanna, 25 m2

S. K. Neumanna, Pardubice V, Zelené Předměstí, Pardubice


Rezervováno
8 900 Kč
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(2300,- Kč en)


Regionální dodavatelé v Pardubicích

Popis

Nabízíme pronájem bytu 1+kk na ulici S. K. Neumanna - Višňovka (hned naproti Kauflandu). 25 m2, zvýšené přízemí zděného domu, který je po revitalizaci.
Byt v dobrém stavu, kuchyňka s výklenkem a přípojkou na pračku, plovoucí podlahy. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. K bytu náleží sklep.
Domácí mazlíček není překážkou.
Ideální pro 1 osobu.
Volné ihned. 8.900,- Kč + cca 2.000,- Kč en., kauce, provize RK.
info na tel.: 775 790 001 Pronájem bytu 1+kk Pardubice, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je sídliště, který se nachází v 1. podlaží, z celkového počtu 4 podlaží, topení je řešeno jako ÚT dálkové, o ploše 25 m2, zkusit to můžete ještě tady, Byty 1+kk Pardubice, je vybaven či je k dispozici sklep, kde v okolí se náchází kompletní síť obchodů a služeb, ve vybavení také naleznete internet, kabelové rozvody, blízké okolí lze popsat jako oblast obchodní, obchodní a obytná, obytná, lze také popsat jako studentské bydlení, bydlení pro zaměstnance, mezi IS se můžete těšit na 230V, internet, voda, pitná, elektro je zavedeno, a to 230V.

Stav
Rezervováno
Cena
8 900 Kč
Poznámka k ceně
2300,- Kč en
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
S. K. Neumanna, Pardubice V, Zelené Předměstí, Pardubice
ID
3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
25 m2
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alena  Petric

Alena Petric

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Pardubicích.

Podobné nabídky