Prodej rodinného domu, Brno, Rázusova, 230 m2

Rázusova, Brno, Maloměřice


11 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 55 759 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízím k prodeji podsklepený rodinný dům na ulici Rázusova v Brně – Maloměřicích, ležící na pozemku o rozloze 220 m2 s celkovou užitnou plochou 230 m2.

Nabízená nemovitost je vhodná jako investice. Lze vybudovat samostatné bytové jednotky popřípadě využít dům jako vícegenerační.

Dům pochází z 30. let, veškerá stavebně technická dokumentace k nabízené nemovitosti je dochována.

Během několika let dům prošel částečnou rekonstrukcí. Původní dřevěná okna byla vyměněna za plastová. V roce 2022 byla provedena výměna střešní krytiny a osazen nový plynový kotel, který zajišťuje vytápění celého domu.

Za domem vzniklo posezení s grilem a byl zbudován zahradní dům, sloužící jako dílna včetně dostatečného úložného prostoru. Pro milovníky zahrádkaření je k dispozici menší zahrádka o výměře 78 m2, jenž mají majitelé nabízené nemovitosti dlouhodobě v nájmu od města Brna.

Dispozice domu:
1NP: Vstupní chodba navazuje na obytnou část, kde po levé straně se nachází pokoj, který prošel v předchozích letech menšími stavebními úpravami. Byl vybudován sprchový kout a WC. Propojením dvou obytných místností vznikl jeden velký obytný prostor. Zvětšil se prostor špíze v kuchyni a vznikla nová část - předsíň.

2NP: Po betonovém centrálním schodišti se dostaneme do 2. nadzemního podlaží, kde se nachází další obytný prostor, tvořený obývacím pokojem, ložnicí, chodbou, kuchyní s jídelním koutem a v neposlední řadě koupelnou s vanou a oddělenou toaletou. Všechny místnosti jsou prostorné s dostatkem denního světla. V obývacím pokoji se nachází funkční krbová kamna.

3NP: Po dřevěném schodišti z kuchyně se pak přesuneme do posledního obytného patra – podkroví s balkonem. Zde jsou situovány 4 samostatné pokoje, připraveny rozvody pro zabudování kuchyňské linky a plně funkční koupelna s WC. Menšími stavebními úpravami - vybudováním přístupu ze zahrady, lze z podkroví mít samostatnou bytovou jednotku o dispozici 3+kk.

Nedaleko domu je řada restaurací, wellness, fitness, dětské hřiště, tenisové kurty, lékárna, pošta, mateřská škola a škola. Nákupní centrum Billa. Výjimečná poloha s rychlou dostupností do centra Brna.
Na své si zde přijdou milovníci procházek i aktivní sportovci.

Základní informace:
Lokalita: Brno - Maloměřice ulice Rázusova
zděný rodinný dům
užitná plocha 230 m2
pozemek 220 m2 ( včetně zastavěné plochy)

Právní servis zajištěn vč. vkladu do katastru nemovitosti, pro zájemce je možné zajistit i financování. Více informací u makléře.

Cena
11 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Rázusova, Brno, Maloměřice
ID
00166
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
230 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
220 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. David Raus

Ing. David Raus

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.

Podobné nabídky