Prodej rodinného domu, Ludvíkov, 120 m2

Ludvíkov


2 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 914 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Ludvíkově

Popis

Hledáte bydlení nebo investiční nemovitost v blízkosti turisticky vyhledávaných míst Jeseníků vhodnou k celoročnímu užívání a potenciálem k pronájmu?
Tento rodinný dům stojí v horní části obce Ludvíkova u autobusové zastávky ve vzdálenosti 2,5 km od horských lázní Karlova Studánka, nad kterými se vyjímá Praděd, nejvyšší hora Hrubého Jeseníku.
Nejbližší lyžařský vlek se nachází necelých 900 m od domu. V blízkém okolí najdete například Ski areál Kopřivná, lyžařský vlek v lázeňském městečku Karlova Studánka a další lyžařské vleky v Karlově, Malé Morávce, na Pradědu, apod.

V přízemí domu jsou tři obytné pokoje, kuchyňka, samostatné WC a koupelna se sprchovým koutem. Do patra vejdeme prostorným schodištěm, kde jsou další tři obytné místnosti, koupelna s vanou a toaletou, samostatná skladová místnost a vstup na půdu. V každém pokoji jsou umístěna krbová kamna, v obývacím pokoji v přízemí jsou krbová kamna s výměníkem. V koupelnách jsou lázeňská kamna na ohřev vody. Ve spodní koupelně je navíc elektrický bojler.

Cena
2 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Ludvíkov
ID
158-NP02141
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
118 m2
Plocha nemovitosti
380 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
99 kWh/m2 za rok
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Žůrková

Petra Žůrková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ludvíkově.

Podobné nabídky