Pronájem bytu 1+kk, Olomouc - Nové Sady, Družební, 48 m2

Družební, Olomouc, Nové Sady


11 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota , 2532 Kč náklady na bydlení, poplatek za podnájem)


Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

K dlouhdoobému podnájmu nabízíme krásný byt o dispozici 1+kk v oblíbené lokalitě Nové Sady u Olomouce. Byt o celkové výměře 48 m2 se nachází v prvním patře cihlového domu s výtahem. K bytu navíc patří i balkón a parkovací stání.

Parkovací stání je již zahrnuto v ceně podnájemného.

Byt se nabízí částečně vybavený. Kuchyně disponuje lednicí, varnou deskou a digestoří. V obývací části najdeme barový stůl a židle, televizní stěnu a komodu. Součástí koupelny je vana, umyvadlo a toaleta.

V okolí domu jsou restaurace, supermarket Billa, knihovna, základní škola atd. Dopravní dostupnost je zajištěna zastávkou U Kapličky, která je vzdálená dvě minuty chůze od domu.
I
Byt je volný k nastěhování ihned. Domácí mazlíčci jsou možní po domluvě s majitelem.

Uvedena energetická kategorie G, jelikož nemáme k dispozici PENB.

Byt pronajímá Ideální nájemce - služba, se kterou budete bydlet bezstarostně a za férových podmínek. Když se něco přihodí, k dispozici jsou správci, kteří s vámi vše vyřeší. Pomůžeme s veškerou administrativou, s nastavením plateb a zajistíme vám speciální pojištění. Pojďte bydlet s námi!
_____________

Najděte bydlení bezkontaktně díky virtuální prohlídce a elektronickým podpisům.

Zavázali jsme se, že budeme z pronajímání dělat bezstarostnou záležitost, a svému slibu chceme dostát i v této nelehké situaci. Proto vám nabízíme možnost najít dlouhodobý pronájem bezpečně a bezkontaktně. Osobní či virtuální prohlídku bytu si u nás zarezervujete online a všechny dokumenty podepíšeme elektronicky. S jakýmkoliv dotazem vám pomůže naše posílené oddělení klientské podpory.

Cena
11 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota , 2532 Kč náklady na bydlení, poplatek za podnájem
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Družební, Olomouc, Nové Sady
ID
N2496
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Patro
1. z 7
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
48 m2
Elektřina
230V
Balkon
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Olomouci.

Podobné nabídky