Prodej bytu 2+kk, Praha - Hostivař, Rychtáře Petříka, 43 m2 (ID: 1214533)

Rychtáře Petříka, Praha


6 480 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 882 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout prodej novostavby, cihlového bytu 2+kk s balkonem a garážovým stáním, s výhledem na Hostivařský lesopark, v developerském projektu Bydlení v Hostivaři – plocha bytu 43m2 + balkon 3m2, ul. Rychtáře Petříka, v Praze 10 - Hostivaři.
Jedná se o novostavbu z roku 2016. Byt se nachází v 6.NP s výtahem. Je orientovaný na jižní stranu s otevřeným výhledem na Hostivařský lesopark. Výhodou jsou předokenní, hliníkové žaluzie v oknech. Z předsíně jsou samostatné vstupy do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, koupelny společné s WC. Kuchyňská linka je vybavena myčkou, sporákem, troubou. Vstup na balkon je z obývacího pokoje. Koupelna je v nadstandartním provedení s vanou opatřenou pevnou sprchovací zástěnou. WC je závěsné.
Byt má zděné příčky, plovoucí podlahy - dekor dub, plastová okna s trojskly opatřená předokenními žaluziemi s mechanickým ovládáním. Dveře a zárubně dveří s dřevěným dekorem ladícím k podlaze a vstupní protipožární dveře s ocelovou zárubní. Výhodou je optická síť až do domu pro internet, telefon a kabelovou televizi.
V případě zájmu je možno odkoupit také zařízení bytu, které není součástí kupní ceny (sedačka, jídelní stůl se židlemi, šatní skříň v předsíni a v ložnici, manželská postel atd.).
Dům je cihlový s 6-ti nadzemními podlažími, ve kterých jsou situovány byty a jedním podzemním podlažím, kde se nachází garážové stání.
V místě je veškerá občanská vybavenost. Např: V přímé blízkosti prodejna LIDL, a dále Nákupní centrum Hostivař (Vivo!), multikino, tenisové kurty, Lesopark s Hostivařskou přehradou, squash, plavecký bazén, fotbalové hřiště, golf Hostivař, fitness, bowling a další.
Dopravní dostupnost MHD tramvaj 22, 26 a BUS 154, 175, 181, 182, ze zastávky Na Groši, která je ve vzdálenosti 5 min. chůze od domu.
Byt je možné koupit na hypotéku, kterou vám pomůžeme zajistit. Pro bližší informace kontaktujte makléře.
Energetická třída B. K nastěhování ihned.

Cena
6 480 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Rychtáře Petříka, Praha
ID
9226
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
46 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Josef Kříženecký

Josef Kříženecký

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze.

Podobné nabídky