Prodej bytu 4+kk, Karlovy Vary, Svahová, 393 m2

Svahová, Karlovy Vary


20 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 99 603 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Nabízíme k prodeji prostorný byt ideální pro rodiny s dětmi v centru Karlových Varů.
Byt disponuje třemi ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyňským koutem a 2 šatnami. Celková plocha bytu 393 m²,užitná plocha 206m² plus velká prostorná terasa 187 m², což poskytuje dostatek místa pro každého člena rodiny, která poskytuje ideální prostor pro hraní a rodinné aktivity na čerstvém vzduchu. Můžete si zde vytvořit vlastní zelený ráj, kde si děti mohou hrát a vy si odpočinout v teple vířivce kterou můžete umístit zde.
Hned po příchodu do bytu vás překvapí jeho prostornost a světlé interiéry. Pokud jde o vybavení, byt je připraven k okamžitému nastěhování. Můžete si zde vytvořit dětské pokoje, hernu nebo jakýkoliv jiný prostor, který vyhovuje potřebám vaší rodiny. Díky výhodné poloze v Karlových Varech tento byt kombinuje výhody rezidenční a obchodní čtvrtě. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení lázeňské domy a pro milovníky přírody je v blízkosti lázeňský les s mnoho kilometrovým počtem upravených stezek a cestiček pro pěší a cyklisti.
K tomuto bytu patří také garáž, která se nachází přímo v budově.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat, o všem dá se domluvit jak o podmínkách tak i o ceně. Těšíme se na setkání s vámi a představení této úžasné nemovitosti.

Cena
20 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Svahová, Karlovy Vary
ID
294-NP01032
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
206 m2
Patro
6. z 6
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
393 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Karlových Varech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky