Prodej bytu 3+kk, Karlovy Vary, Svahová, 131 m2

Svahová, Karlovy Vary


13 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 66 672 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Prodej bytu 3+kk v centru Karlových Varů
Nabízíme k prodeji byt o velikosti 3+kk s obrovským potenciálem pro investory. Tento byt se nachází v novostavbě, která byla postavena v roce 2014, v centru Karlových Varů.
Velkoplošný byt 131 m² + 2 balkony 13,2 m². 2 ložnice, obývací pokoj s přípravou na kuchyňský kout, který dává novému majiteli možnost vytvořit si vlastní prostor podle svých představ.
Nemovitost se nachází v malebném turistickém lázeňském městě. Tato lokalita je vyhledávaná turisty z celého světa, což znamená stabilní poptávku pronájmu nemovitostí. Investoři se mohou těšit na vysokou návratnost investice díky možnosti dlouhodobého nebo krátkodobého pronájmu.
Díky výhodné poloze v Karlových Varech tento byt kombinuje výhody rezidenční a obchodní čtvrtě. V blízkosti se nachází veškerá potřebná občanská vybavenost, jako jsou obchody, restaurace, školy a zdravotnická zařízení lázeňské domy a pro milovníky přírody je v blízkosti lázeňský les s mnoho kilometrovým počtem upravených stezek a cestiček pro pěší a cyklisti.
K bytu patří také garáž, která se nachází přímo v budově.
Pokud máte zájem o prohlídku této atraktivní investiční nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na spolupráci a pomůžeme vám při realizaci vašich investičních plánů.

Cena
13 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 2. 2024
Adresa
Svahová, Karlovy Vary
ID
294-NP01031
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
131 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
131 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Karlových Varech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky