Prodej rodinného domu, Příbram - Orlov, 317 m2

Příbram, Orlov


16 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 80 064 Kč /měs.

(vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK)


Regionální dodavatelé v Příbrami

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Nabízíme Vám prostorný a velice dobře dispozičně řešený, rodinný dům v klidné a velmi žádané lokalitě přímo u Brdských lesů, v obci Orlov u Příbramě.

Jedná se o dispozičně přízemní RD, který je částečně podsklepen, postavený v roce 1991 převážně z cihel (tvárnic), který je nyní ve velmi dobrém a stále pečlivě udržovaném stavu.

Dům nabízí využití v přízemí 215 m2 užitné plochy, v podsklepené části 63 m2, vše na pozemku s celkovou výměrou 1.488 m2.
Dále je dis pozici u domu prostorná dvougaráž s užitnou plochou 39 m2, velká venkovní a částečné krytá terasa 27 m2 s krbem a na velké zahradě pak původní tenisový kurt a basketbalová stěna s košem, dnes již využíváno jako zahrada (skleník, záhony a příslušenství).

Dům má dále: zateplené zdivo, střecha s eternit. šablon v dobrém stavu, plastové okapy, zachovalá dřevěná okna s izo. dvojskly, rozvody vody a odpady částečně v plastu, elektřina v mědi, vytápění domu ÚT s desk. radiátory vč. automatického kotle (kombinovaného na tuhá paliva) a vč. záložního elektrokotle, podlahové krytiny (koberce, dlažby a linolea), interiérové dveře z masivu, žulové venkovní a vnitřní parapety oken, dálkové ovládání venkovní brány, alarm pro dům a garáže, internet, atd.

Dispozičně dům nabízí 5+1 s příslušenstvím: 2x koupelna, 3x toaleta, prostorný vnitřní bazén 3,95 x 2,27 m (s novou folií) vč. přípravy pro ohřev, vnitřní finskou saunu 9 kW s vlastním bazénkem pro ochlazení. Z bazénu pak výhled franc. okny na prostornou zahradu a Příbram. U domu dvougaráž vč. zavedené elektřiny vč. kotce pro psa.

V suterénu domu se pak nachází posilovna, tech. místnosti a pracovna.

Sítě: elektřina 230/380 V, obecní vodovod a kanalizace, ohřev vody novějším bojlerem 200l Dražice, vlastní kopaná studna (nepoužívá se).

Vybavení a zařízení domu dle dohody.

Energetický štítek připravujeme, proto prozatím uvádíme třídu G.

Obec je situována na samé hranici Brdských lesů, ráj pro houbaře, cyklo a pěší turistiku.

Obec je brána dnes jako součást Příbrami, kde se nachází kompletní obč. vybavenost a PiD spojení.

Praha vzdálená jen 40 min. automobilem.

Financování Vám rádi pomůžeme vyřídit hypotečním specialistou.

Cena
16 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Aktualizováno
21. 12. 2023
Adresa
Příbram, Orlov
ID
N03740
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
317 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
341 m2
Plocha nemovitosti
1488 m2
Plocha zahrady
1147 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Telekomunikace
Telefon, Internet, Ostatní
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Lenner

Tomáš Lenner

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Příbrami.

Podobné nabídky