Prodej chalupy, Višňová - Předlánce, 200 m2 (ID: 1204794)

Višňová, Předlánce


4 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 968 Kč /měs.

(včetně všech poplatků)


Regionální dodavatelé v Višňové

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Společnost 100% Makléř s.r.o. vám v inzertní spolupráci s Gepard Reality tímto představuje nemovitost v obci Višnová. Jedná se o rodinný dům, nacházející se v části obce Višňová, v Předlánce. Dům je vhodný jak k trvalému bydlení, tak k rekreaci, ať už ho budete využívat, tak či onak, okolní lesy, které z velké části patří k nemovitosti vám nabídnou dokonalé soukromí a klid. Nezanedbatelným bonusem je okolo pozemku protékají potůček, a tok řeky Smědé přímo za pozemky. Večery trávené při šumu řeky se skleničkou vína budou balzámem pro nejednoho z vás.
Pokud se vrátím k poloze jako takové, tak v samotné obci Višňová najdete nutnou občanskou vybavenost (školu, školku, obchod, atd), zároveň určitě oceníte možnost zajet do nedalekého Polska na nákupy potravin či pro plnou nádrž. Co se týče turistického vyžití, tak lesnatá údolí jsou jako zrozena pro houbaře, okolí nadchne svými možnostmi i cyklisty. Vyžití je spousta a jejich nabídku vám případně může rozšířit nedaleko vzdálený Frýdlant (10minut autem), popřípadě krajské město Liberec (35minut autem).
Samotný technický stav nemovitosti je dobrý a umožňuje užívání nemovitosti bez nutnosti okamžitých investic. Na zahradě nalezneme bazén, skleník, grill, trampolínu a objekt garáží, který však pro jeho užívání potřebuje opravit střechu. Prostory garáží jsou částečně podsklepeny a v jejich útrobách naleznete kopanou studna a sklepní místnost, která může velmi dobře posloužit jako váš osobní vinný sklípek. Dispozičně je dům řešen jako 3+kk, s otevřenou pracovnou v druhém podlaží. Dále je v domě místnost se samostatným vstupem, jejíž využití bude čistě záviset na vaši fantazii, ať už se rozhodnete pro, sklad, dílnu, saunu či místnost pro hosty. Terasa se vstupem z obývacího pokoj vám poskytne útočiště v horkých letních dnech a místo, kde budete moc pohostit svou rodinu a přátele. Nesmím zapomenout na krbová kamna, jenž dodají atmosféru dlouhým zimním večerům a za zmínku určitě stojí také ložnice v patře, jejíž přidaná hodnota spočívá ve francouzském okně a lodžii, na které bude radost posnídat s ranní kávou.
Pro více informací, případě sjednání prohlídky domu mě neváhejte kontaktovat.

Cena
4 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Višňová, Předlánce
ID
9148
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
124 m2
Plocha nemovitosti
4752 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka, Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek Stříbrný

Radek Stříbrný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Višňové (okr. Liberec).

Podobné nabídky