Prodej bytu 2+kk, Doloplazy, 55 m2

Doloplazy


2 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 10 723 Kč /měs.

(cena včetně provize RK a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Doloplazech

Popis

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+KK ( o celkové výměře 55 m2) v obci Doloplazy u Prostějova. Byt i dům prošel celkovou rekonstrukcí v rozsahu novostavby.

Standart bytu:
Nová elektroinstalace, rozvody vody, odpadu, zateplené podlahy, anhydrid, plovoucí podlahy včetně lišt, nové obklady v koupelně, včetně sanity (sprchový kout, sprchová baterie, umyvadlo, páková baterie, skříňka, wc). Interiérové dveře, vstupní dveře do bytu, parapety. Vypínače, zásuvky, stropní světla. Vytápění elektricky včetně přímotopů s regulací, ohřev vody pomocí tepelných čerpadel.

Stavba:
Jedná se o cihlovou podsklepenou čtyřpodlažní stavbu (1.PP, 1.NP, 2.NP a 3.NP) bytového domu s možností parkováním ve dvoře. V bytovém domě je k prodeji celkem 18 bytů, 16 kategorie 1+kk, 2 kategorie 2+kk (dispozici možno upravit) společné chodby se schodištěm a výtahem. Další nebytové prostory, sloužící jako skladové, jsou umístěny v 1.PP. Bytový dům je určený pro bydlení cca 20-36 osob v 18 bytech. Jedná se o objekt samostatně stojící na parcele p.č. st. 90 zastavěná plocha a nádvoří o velikosti 1373 m2 a pozemku par.č. 74/5 zahrada o velikosti 750 m2, celkem tedy 2123 m2
- obestavěný prostor 5664,00 m3
- zastavěná plocha 385,00 m2
- užitná plocha 762,24m2 04

Kompletní rekonstrukce v rozsahu novostavby nová střecha včetně krovů, zateplení stropu, krytiny, svodů, nové trámové stropy, výtah, nová fasáda včetně oken a vstupních dveří. Zateplení všech podlah v domě včetně stropů, nové rozvody vody, odpadů včetně elektroinstalace v celém domě a ve všech bytech. K dispozici parkovací stání atd.

Lokalita:
Obec Doloplazy se nachází v okrese Prostějov v Olomouckém kraji. Žije zde 560 obyvatel. Součástí obce je i vesnice Poličky. Obec náleží do mikroregionu Němčicko, okres Prostějov, Olomoucký kraj. Mikroregion Němčicko sdružuje 17 přilehlých obcí.
Obec disponuje obecním úřadem, mateřskou školkou, potravinami, praktickým lékařem, výborným vlakovým a autobusovým spojením a především výbornou spádovostí do okolí a to díky sjezdu na dálnici, který je pouhé 4 km a tím skvělou dostupnost do Prostějova 10 km, Vyškova 15 km, Brodek u Prostějova 6 km, Kroměříže 20 Km a dalším množstvím přilehlých obcí a okolních měst.

Cena
2 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
Doloplazy
ID
607/5023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
55 m2
Patro
3. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
55 m2
Plocha nemovitosti
55 m2
Topení
Lokální elektrické
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Kolínek

Petr Kolínek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Doloplazech (okr. Prostějov).

Podobné nabídky