Prodej rodinného domu, Čelákovice - Záluží, V Zahrádkách, 113 m2 (ID: 1197620)

V Zahrádkách, Čelákovice, Záluží


9 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 44 321 Kč /měs.

(cena včetně provize RK; nízké náklady na provoz (cca 4000Kč/měs. pro 3-4 osoby))


Regionální dodavatelé v Čelákovicích

Úklidové služby

Popis

Sterling reality Vám nabízí prodej moderní nízkoenergetické novostavby s dispozicí 5+kk, s oplocenou zahradou a 2 parkovacími místy v novém rezidenčním projektu "na klíč" ve městě Čelákovice-Záluží (ul. V Zahrádkách), okr. Praha - východ.

Výstavba byla zahájena v létě 2023, předpokládaný termín dokončení domu a kolaudace: červen/červenec 2024, k nastěhování: srpen 2024.

Cihlová novostavba s dispozici 5+kk (mezonet), celková podlahová plocha 113 m2 + oplocená zahrada (201 m2) a 2x parkovací stání. Podlahová krytina: vinyl a dlažba, interiérové dveře a dřevěné obložky, plastová okna s izolačním trojsklem, velká francouzská okna se vstupem na zahradu, vytápění: tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým vytápěním v celém domě ("podlahovka" je teplovodní, 2 samostatné okruhy - nízké náklady na provoz ! ) + krbová vložka a příprava na krb. Dům je postaven z cihel Protherm 30cm, zateplení polystyrenem ESP 20cm, střecha zateplena vatou, dům je napojen na veškeré dostupné sítě: kanalizace, obecní vodovod a elektřinu. Na pozemku dále zavsakovací jímka pro odvod dešť. vody.

Dispozice domu:
1.NP - prostorný obývací pokoj (34,75 m2) s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, samostatná ložnice (16,3 m2) se vstupem na zahradu, samostatné WC, vstupní chodba a komora;
2.NP (podkrový) - 1x ložnice (17,1 m2), 2x samostatný pokoj (12,38 m2, 13,4 m2), koupelna s vanou/sprchovým koutem a WC (5,43 m2), schodiště a chodba.

Dům se prodává kompletně dokončený (!) včetně: tepelného čerpadla, podlahových krytin a sanity, zařizovacích předmětů do koupelny, obkladů a dlažeb, interiérové dveře vč. dřevěných obložek, atd. (vyjma kuchyňské linky). Vše v ceně. Energetická náročnost budovy (PENB): třída "B" - velmi úsporná (nízké náklady na provoz).

Město Čelákovice nabízí veškerou občanskou vybavenost: 2x základní škola, 3x mateřská školka, zdravotní středisko a lékárny, zubař, OÚ, obchody a supermarkety (Tesco, Albert, Lidl, atd.), kavárny a restaurace, krytý plavecký bazén, atd. Ve městě je vlak s přímím spojením do Prahy 3x do hodiny (cesta do Prahy trvá cca 27min), autem Praha - Černý Most 16min, centrum Prahy cca 25-30min, Brandýs n. Labem 10min, Říčany cca 15min. V okolí je také krásná příroda vč. známé cyklostezky podél řeky Labe.

Na koupi nemovitosti je možné čerpat hypoteční úvěr, který Vám zdarma a za výhodných podmínek zajistí v případě zájmu náš úvěrový specialista. Hypotéka by se čerpala až po dokončení domu v létě 2024 (!)

Foto z vástavby + foto z projekt. dokumentace a vizualizace. Cena za kompletně dokončený dům a je konečná vč. provize RK. Celá rezidence má pouze 5 jednotek (I. etepa projektu dokončená a prodaná, II. etapa ve výstavbě - vyznačena v situač. výkresu modře); přístup z obecní komunikace ("slepá" ulice s minimálním provozem). Více informací u makléře.

Cena
9 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK; nízké náklady na provoz (cca 4000Kč/měs. pro 3-4 osoby)
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
V Zahrádkách, Čelákovice, Záluží
ID
N13289
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
113 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
75 m2
Podlahová plocha
113 m2
Plocha nemovitosti
278 m2
Plocha zahrady
203 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Klaban

Tomáš Klaban

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Čelákovicích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky