Prodej rodinného domu, Karlovy Vary - Dvory, Chebská, 256 m2

Chebská, Karlovy Vary, Dvory


12 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 524 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Nabízím vám exkluzivní nabídku dvoupodlažního domu o rozloze 256 m2 na Chebské ulici v Karlových Varech, s přilehlým pozemkem o rozloze 1331 m2.
V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, spojený s kuchyní (25 m2), komfortní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, sprchový kout pro hosty a záchod.
V prvním patře se nachází balkon, tři ložnice, koupelna s WC.
Vytápění a ohřev vody zajišťuje samostatný plynový kotel, v zimním období je možné vytápět celý dům krbem, což je z ekonomického hlediska velmi výhodné. Na podlaze je laminátová podlaha a dlažba, okna jsou plastová.
V domě je také infrasauna, zcela nová vířivka kde můžete relaxovat a nabírat sílu. Vedle domu se nachází bazén, který je vyhříván solárními panely.
Garáž má 26 m2 a je spojena s dílnou. Na pozemku je také kryté parkoviště pro dvě auta.
Celý pozemek je dobře udržovaný, najdeme zde i malé jezírko, kde plavou ryby a kvetou lekníny, grilovací zóna, kde může celá rodina strávit příjemné chvíle, dětské hřiště jistě potěší vaše děti.
V blízkosti domu se nachází supermarket Tesco, autobusová zastávka. Velmi útulné místo.
Zavolejte - rád vás provedu.

Cena
12 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 10. 2023
Adresa
Chebská, Karlovy Vary, Dvory
ID
294-NP01010
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
256 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
1427 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální plynové, Jiné
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech.

Podobné nabídky