Prodej pozemku pro bydlení, Blatno, 1323 m2

Blatno


2 980 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 14 202 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Blatnu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele, si Vám dovoluji nabídnout ke koupi jedinečný stavební pozemek pro výstavbu rodinného domu v obci Blatno u Podbořan v okrese Louny. Výměra pozemku je 1.323 m². Inženýrské sítě jako je obecní vodovod, elektrika jsou na pozemku. Odpadní voda je řešena žumpou.

Bydlet budete na klidném místě s dobrou dostupností. Autem jste za 30 minut v Karlových Varech, nebo v Žatci a do Prahy za necelou hodinku.
K dispozici budete mít autobusovou i vlakovou dopravu. Je jen na Vás, čím se do práce, nebo na výlet vydáte.
V obci jsou k dispozici potraviny, mateřská školka, pošta, i dětské hřiště.
Pro volnočasové aktivity můžete využít cyklostezky, lesy, i mnoho památek, která jsou v okolí a že jich je zde mnoho. Lokalita má rozhodně co nabídnout

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s kterým vám rádi pomůžeme.

Pokud máte zájem o více informací, nebo prohlídku, vyplňte prosím formulář u inzerátu. Veškeré informace Vám přijdou do 15 minut na Vámi zadaný e-mail. Pokud by Vám e-mail nedorazil prosím o kontrolu "Nevyžádané pošty". Někdy se stane, že e-mail zapadne kam nemá.

Těším se na případnou společnou prohlídku.

Cena
2 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 4. 2024
Adresa
Blatno
ID
J09444
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
33 m2
Plocha nemovitosti
1323 m2
Elektřina
230V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Oršuliak

Martin Oršuliak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Blatnu (okr. Louny).

Podobné nabídky