Prodej rodinného domu, Černošice, V Dubině, 1277 m2

V Dubině, Černošice


54 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 261 637 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Černošicích

Úklidové služby

Popis

Dům, který netřeba představovat. Monumentální stavba na jedinečném místě, které zajišťuje panoramatický výhled na Černošice a jejich okolní zelené kopce. Stavba, která v době svého vzniku hledala přemožitele jen těžko, je připravena na další etapu své budoucnosti, kterou můžete položit na základě shell&core stavu interiéru.

Na pozemku o velikosti 1.966 m2 se nachází dva hlavní objekty. Vila o ploše 743 m2, ke které náleží dalších 201 m2 garáží. A objekt bývalého společenské klubu, který na svých 333 m2 nabízí mimo jiné vnitřní kurt. Komplex, který byl budován na přelomu milénia, byl realizován s neomezeným rozpočtem, což je ostatně zřetelně patrné do dnes.

V letech 2022 a 2023 byla na domě vyměněna střecha, byl instalován nový výtah, nová fasáda, došlo k opravám plotů, kompletnímu zajištění domu a výměnám či doplnění chybějících exteriérových prvků. Stavba je připravena k okamžitému dokončení interiérů, které se nyní nachází v hrubé podobě. Ve výchozí podobě (převážně původní) se nachází taktéž zahrada, která je členěna do několika teras, a která v sobě ukrývá mimo jiné venkovní kurt.

První podzemní podlaží domu tvoří rozsáhlé garáže se zázemím pro vlastní myčku. Propojení s domem je ikonickým tunelem s výtahem, který byl však vybudován již pro objekt původní vily ze 30. let minulého století. První podlaží domu tvoří převážně relaxační zóna s velkým vnitřním bazénem a spojovací podzemní chodba s druhým objektem. Zbylá podlaží pak tvoří obytnou část budovy, zatímco podkroví je aktuálně nevyužité.

Další informace naleznete na webu www.cernovicky.cz/vila, bližší informace poskytuji výhradně na vyžádání. S ohledem na respektování soukromí současného i budoucího majitele zdvořile žádáme o krátké představení vás, ale i vašeho záměru. Anonymní prohlídky objektu nebudou poskytovány. Děkujeme za laskavé pochopení.

Cena
54 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 4. 2024
Adresa
V Dubině, Černošice
ID
05658
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
1277 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
1020 m2
Plocha nemovitosti
1966 m2
Plocha nebytových prostor
534 m2
Plocha zahrady
946 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondřej Černovický

Ondřej Černovický

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Černošicích.

Podobné nabídky