Prodej rodinného domu, Chýně, Turonská, 112 m2 (ID: 1186089)

Turonská, Chýně


12 993 475 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 923 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Chýni

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám moderní nízkoenergetickou novostavbu projektu Nová Chýně na západním okraji hlavního města Prahy. Dispozice je 4+kk, podlahová plocha 112,99 m2. Plocha pozemku 237 m2. Před domem je kryté parkovací stání.

V přízemí domu je situován obývací pokoj s kuchyňským koutem a výstupem na terasu, spíž, WC s technickou místností, zádveří s šatnou a komora. V patře jsou k dispozici tři ložnice a koupelna s WC.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje tepelné čerpadlo, dále je v domě příprava na fotovoltaiku a wallbox pro elektro automobil. Okna jsou plastová s trojskly, podlahy laminátové, sanita Villeroy & Boch, omítky sádrové, vytápění podlahové.

Kolaudace je plánována na rok 2024.
V aktuální etapě prodeje se nabízí 25 rodinných domů.

Město Chýně leží u Litovického potoka. Svým obyvatelům poskytuje zdravotnické služby, základní a mateřskou školu, několik restaurací, pivovar, rekreační a sportovní lokality. Je zde také supermarket Billa, Alza box, lékárna. Investor v lokalitě staví další mateřskou školu.

Blízkost dálnic D5, rychlostních silnic R6 (karlovarské), R7 (slánské) či R1 (pražský okruh) zajišťuje vynikající dopravní dostupnost. Např. na letiště se dostanete za 15 minut. Chýní prochází i železniční trať se dvěma vlakovými zastávkami Chýně a Chýně-jih. Na metro B-Zličín se autobusem dostanete za 9 min.

Cena
12 993 475 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Turonská, Chýně
ID
306_Z6
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
112 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
68 m2
Plocha nemovitosti
237 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Terasa
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Markéta Kelnerová

Mgr. Markéta Kelnerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Chýni.

Podobné nabídky