Prodej rodinného domu, Bukovany, 144 m2

Bukovany


5 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 25 258 Kč /měs.

(včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Bukovanech

Popis

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme ke koupi řadový rodinný dům - ve výstavbě na klíč. Jedná se o budoucí nemovitost v obci Bukovany u Kyjova. Rodinný dům bude vystavěn v klidné části obce, v blízkosti obchodu a školy. Stavba má dispozici 5+kk o celkové obytné ploše 144m2 + 10m2 navíc terasa. K domu rovněž náleží 2 parkovací stání a menší zahrada o velikosti 65 m2, vhodná pro umístění např. altánku nebo menšího bazénu. Jedná se o cihlovou stavbu ( materiál porotherm ), zároveň bude splňovat úspornou energetickou třidu B.
Dům je projektován na dvě nadzemní podlaží, kdy v 1.NP se nachází kuchyně propojená s obývacím pokojem a ložnice. Ve 2.NP potom 3 samostatné neprůchozí pokoje, WC společně koupelnou.

Stavební práce budou zahájeny cca 15.10.2023 a předpokládaný termín dokončení je konec roku 2024, tedy 14 měsíců od zahájení stavby.


Pro více informací, termíny konzultace projektu a prohlídky místa výstavby neváhejte kontaktovat zprostředkovatele.

Cena
5 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
28. 7. 2023
Adresa
Bukovany
ID
N00968
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
144 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
85 m2
Plocha nemovitosti
162 m2
Plocha zahrady
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dávid Flimel

Dávid Flimel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bukovanech (okr. Hodonín).

Podobné nabídky