Prodej pozemku pro bydlení, Brandýsek, 819 m2

Brandýsek


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brandýsku

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně zprostředuji prodej zasíťovaného stavebního pozemku v obci Brandýsek, která leží 6km severovýchodně od Kladna.

Jedná se o krajní pozemek v nové zástavbě v širším centru obce. Pokud hledáte místo pro klidný rodinný život na dosah od hlavního města, je tento pozemek přímo pro vás. Autobusem je Brandýsek propojený přímo s metrem na nádraží Veleslavín.

Na Letišti jste do 15 minut, v Dejvících do půl hodinky. Okrajem území obce vede dálnice D7, obec leží mezi exitem 9 (Buštěhrad) a exitem 18 (Slaný-jih). Brandýsek má skvělou dopravní obslužnost jak po železnici na trase Kladno - Kralupy nad Vltavou, tak autobusovou na trase Slaný - Praha. V obci je veškerá občanská vybavenost - mateřská i základní škola, zdravotní středisko, lékárna, pošta, hospody i obchody se smíšeným zbožím.

Koeficient maximálního zastavění pozemku je dle územního plánu 30%, tedy 245 m2. Povolené jsou dvě nadzemní podlaží + obytné podkroví a jedno podzemní podlaží.

Se zájmem o prohlídku, nebo více informací, mě neváhejte kontaktovat. Zdarma Vám zajistím také financování.

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 8. 2023
Adresa
Brandýsek
ID
8841
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
819 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Pospíchal

Tomáš Pospíchal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brandýsku.

Podobné nabídky