Prodej rodinného domu, Peruc, Danešova, 148 m2

Danešova, Peruc


8 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 985 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Peruci

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně zprostředkuji prodej krásného rodinného domu s vynikající polohou v obci Peruc, okres Louny. Tento cihlový řadový dvoupodlažní dům se čtyřmi pokoji a dvěma koupelnami je po velmi zdařilé rekonstrukci. Užitná plocha je 148m². Dům je zateplený, částečně podsklepený (6m2), má plastová okna, vytápění je řešené plynovým kotlem a krbovou vložkou v obývacím pokoji. Teplo z krbu se dá jednoduchou úpravou rozvést i do zbývajících místostní v domě. Napojený je na všechny sítě - voda, kanalizace, elektřina, plyn.

Náklady na bydlení jsou cca 5.500 Kč (plyn 3.000, elektřina 1.500 a voda 1.000)

Celková plocha pozemku je 799m². Naproti vjezdu s elektricky ovládanými vraty je garáž s letní kuchyní, jižně od domu terasa se zámkovou dlažbou a venkovním krbem. Prostorná zahrada je pomyslně rozdělena na relaxační a užitkovou část a je tak ideální pro rodinné aktivity, zábavu pro děti, ale i pro zahrádkáře.

Dům se nachází přibližně 300 m od centra obce, která má veškerou občanskou vybavenost - škola, školka, obecní úřad, pošta, lékař, obchod i čerpací stanice. Dominantou obce Peruc je Oldřichův dub, jehož stáří je odhadováno na 1000 let. Další významou památkou je také znovuzrozený zámek Peruc.
Autem jste v Praze do hodiny a můžete si vybrat mezi dálnicemi D8, která vás přivede na východní stranu metropole, nebo dálnicí D7 po které se dostanete kolem Letiště na západní část. Vlakem jste za 20 minut v Lounech, do 30 minut ve Slaném. Autobusové spojení je také na velmi vysoké úrovni.

Tento krásný dům je ideální pro rodiny, které hledají bezpečné a rodinné prostředí pro své děti.
Kontaktujte mě pro domluvení prohlídky. Zdarma Vám zajistím také financování hypotečním úvěrem.

Cena
8 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Danešova, Peruc
ID
8840
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
148 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
113 m2
Plocha nemovitosti
799 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové, Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Pospíchal

Tomáš Pospíchal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Peruci.

Podobné nabídky