Prodej pozemku pro bydlení, Čelákovice, 813 m2

Čelákovice


9 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 180 Kč /měs.

(cena vč. projektové dokumentace a provize RK)


Regionální dodavatelé v Čelákovicích

Úklidové služby

Popis

Sterling reality Vám zprostředkuje prodej rovinatého stavebního pozemku určeného pro výstavbu bytového domu se 4 bytovými jednotkami / 4x 4+kk (91,6 m2, mezonet) + osm parkovacích míst. Ke třem bytům předzahrádka 60m2 a k jednomu bytu 145 m2. IS: elektřina, vodovod a kanalizace. Rozpracované stavební řízení v "pokročilé fázi" (vč. vydaného ÚR k výstavbě, souhlas města, atd.; kompletní projektová dokumentace, zaplacená a nově zřízená přípojka vodovodu a ele ktřiny. Mimo záplavou oblast (!), příjezd na pozemek z obecní komunikace. Pozn.: dle ÚP obce lze postavit až 3.NP.

Lokalita, kde se pozemek nachází, se vyznačuje velmi dobrou dostupností do Prahy (autem cca 20min). Město Čelákovice má veškerou občanskou vybavenost: 2x ZŠ, 2x MŠ, supermarkety Lidl, Tesco a Billa, krytý bazén, fitness, restaurace a kavárny, tenisové kurty, atd.), vlak a příměstský BUS (PID - pásmo II.). Vlakové nádraží s přímým spojením do Prahy (hl. nádraží 32min; 2x za hodinu) a Kolína cca 1,9km od pozemku.

Bližší informace sdělím na dotaz.

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena vč. projektové dokumentace a provize RK
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Čelákovice
ID
N13270
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
813 m2
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Stulík

Tomáš Stulík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Čelákovicích.

Podobné nabídky