Prodej rodinného domu, Brno, Potocká, 126 m2

Potocká, Brno, Kohoutovice


9 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 45 274 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupit si pěkný rodinný dům s dispozicí 3+1 v atraktivní lokalitě Brna-Kohoutovic, na ulici Potocká. Tato lokalita je vyhledávaná pro svou klidnou atmosféru a výbornou dostupnost.

Webové stránky tohoto domu naleznete zde : https://rd-kohoutovice.patreal.cz/

Dům je v dobrém technickém stavu a je skvěle udržovaný. Všechny jeho části jsou plně funkční a do budoucna nevyžadují větší investice. Přesto, pokud si přejete, existuje možnost provést částečnou změnu dispozic a modernizovat koupelnu s kuchyní, tak aby splňovaly vaše představy.

Dům má samostatnou kuchyni, obývací pokoj a dvě ložnice. Z kuchyně a zádveří je vstup na pěknou a prostornou verandu, která je ideálním místem pro relaxaci a posezení s rodinou a přáteli. Z verandy se dostaneme na dvůr, kde je umístěn bazén a kryté posezení. Za dvorem se nachází také velká kůlna se sklepem, která poskytuje dostatek úložného prostoru pro vaše potřeby.

Před domem máme krásnou a prostornou předzahrádku s elektrickou bránou. K dispozici je také dostatek parkovacích stání a vjezd do dvora. Užitná plocha domu činí 126 m2 a celková plocha pozemku dosahuje 479 m2.
Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. Vytápění a ohřev vody zajišťuje plynový kotel. Na dvoře je k dispozici studna.

Kohoutovice jsou vyhledávanou lokalitou mezi rodinami a lidmi, kteří chtějí žít v příjemném prostředí spojujícím výhody přírody s městským životem. Místní obchody, supermarkety, restaurace a kavárny uspokojí veškeré vaše potřeby a pro rodiny s dětmi je zde dostatek škol, školek, sportovních center a možností pro aktivní volný čas.

Pokud vás tento dům zaujal, neváhejte a kontaktujte mě. Rád Vám poskytnu další informace a domluvíme prohlídku.
Rádi také pomůžeme prostřednictvím našeho finančního poradce s nejvýhodnějším financováním Vašeho nového bydlení.

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 3. 2024
Adresa
Potocká, Brno, Kohoutovice
ID
10100
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
126 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
126 m2
Plocha nemovitosti
479 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Sklep
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Skoták

Petr Skoták

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Brně.

Podobné nabídky