Prodej rodinného domu, Radošovice, 120 m2

Radošovice


6 680 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 31 835 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Radošovicích

Popis

REALDOMUS vám exkluzivně zprostředkuje prodej rodinného domu 5+1 v klidné obci Radošovice u Českých Budějovic.

Dominantou přízemí je světlý obývací pokoj s krbem, který svému majiteli nabízí romantické a útulné večery. Dále se zde nachází samostatná kuchyně, pracovna, koupelna a WC.

Po dřevěném schodišti se dostaneme do druhého patra, kde najdeme ložnici s balkónem, který poskytuje výhled do zahrady a okolní krajiny. Dále se zde nachází 2 dětské pokoje a šatna. Je zde také nedokončená koupelna se sprchový koutem.

Tento dům byl částečně rekonstruován v roce 2010. Rekonstrukcí prošly obvodové zdivo, zateplení, střecha, rozvody vody a elektřiny, topení a podlahové krytiny.

Na okraji pozemku najdeme pergolu s krytým parkovacím stáním pro 1 automobil. K domu přiléhá technická místnost nebo malá garáž před dokončením. Ke kropení zeleně lze využít studnu s užitkovou vodou.

Dům se nachází na okraji obce Radošovice u Českých Budějovic, což zaručuje klid, soukromí a krásný výhled do okolní krajiny. Tento dům je určen pro klienty, kteří hledají dokonalé spojení klidu, přírody a dobré dostupnosti do krajského města Českých Budějovic. Pokud jste tedy mezi nimi, neváhejte nás kontaktovat a domluvte si osobní prohlídku u makléře.

Cena
6 680 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 12. 2023
Adresa
Radošovice
ID
1325
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
100 m2
Plocha nemovitosti
545 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Tomáš Troják

Ing. Tomáš Troják

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Radošovicích (okr. České Budějovice).

Podobné nabídky