Prodej chalupy, Rudná pod Pradědem - Stará Rudná, 123 m2

Rudná pod Pradědem, Stará Rudná


11 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 56 950 Kč /měs.

(Cena vč. realitního, právního a poprodejního servisu (smlouvy, úschova, předání a převod energií).)


Regionální dodavatelé v Rudné pod Pradědem

Popis

Na místě původní kovárny vznikla v roce 2022 zcela nová chalupa vyhovující veškerým požadavkům moderního bydlení. Objekt se nachází v blízkosti značených cyklistických, turistických a běžkařských tras, i několika lyžařských areálů (Karlov 5 km, Kopřivná 7 km, Čerťák 7 km) s veškerým zázemím pro turisty.
Objekt je vhodný k bydlení či rekreačním účelům. Komfortní bydlení zajišťuje podlahové vytápění v celém objektu, krbová kamna ve společenské místnosti, vintage kuchyně s novou troubou a sklokeramickou deskou.
V domě jsou celkem 4 ložnice pro maximálně 8 osob, 2 koupelny (toaleta, vana, sprcha) a další samostatné WC. Ložnice v přízemí jsou zařízeny malovaným dřevěným nábytkem. Ve společenské místnosti se nachází kompletně vybavená kuchyně spotřebiči a nádobím pro 8 osob, krbová kamna a jídelní stůl pro 8 osob. Vytápění nemovitosti a ohřev teplé vody je řešen tepelným čerpadlem systémem vzduch/voda. TV a internetové připojení je poskytováno přes bezdrátové Wi-Fi, parkování u objektu k dispozici pro 4-5 aut.
Vedle chalupy se nachází stylová stodola (r. 1927), kde je možné kryté posezení v letních měsících. Venkovská stodola (7x11m) je vhodná pro párty a ke společnému trávení volného času, vybavena zahradním nábytkem, výčepem, nádobím a toaletami s umyvadlem.
Chalupa U Sovy se nachází v klidné lokalitě, vhodné pro dovolené v zimním i letním období. Zastávka veřejné dopravy je dostupná přímo na křižovatce v blízkosti objektu (150 m), odtud je možné pohodlně cestovat do Malé Morávky – Karlova, chatu Skřítek (dolní stanice pod Pradědem), Karlovy Studánky, Bruntálu.

Cena
11 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena vč. realitního, právního a poprodejního servisu (smlouvy, úschova, předání a převod energií).
Aktualizováno
3. 4. 2024
Adresa
Rudná pod Pradědem, Stará Rudná
ID
N00928
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
197 m2
Plocha nemovitosti
1816 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Jiné
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Sedlák

David Sedlák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Rudné pod Pradědem.

Podobné nabídky