Prodej rodinného domu, Blatná, V Jamkách, 100 m2

V Jamkách, Blatná


4 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 398 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Blatné

Popis

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji rodinný domek v Blatné v ul. V Jamkách nedaleko centra města a při tom v klidné ulici.

Rodinný dům byl postavený ve 30. letech minulého století. V přízemí je vstupní hala, ze které je přístupná nově zrekonstruovaná koupelna s vanou a toaleta, která je zvlášť. V přízemí je dále obývací pokoj, který je orientován do ulice (tato místnost by mohla sloužit jako ložnice) a druhý pokoj, který dnes slouží jako jídelna s orientací do zahrady. V tomto pokoji se nachází šatna (špajz). Kuchyně je v zadní části domu, navazuje na ní veranda, ze které je přístupná zahrada. Majitelé měli v plánu tyto dvě prostory spojit a vybudovat tak velkou kuchyni s přímým vstupem na zahradu.

V podkroví je otevřená hala, která nyní slouží jako jídelna či společné posezení. Dále je zde ložnice a příprava na druhou toaletu. Vedle ložnice je volný půdní prostor, který můžete rozšířit na další obytnou místnost.

Dům je částečně podsklepen.

Na pozemku jsou dvě garáže a přístřešek pro parkování. Zahrada se skleníkem je osázena ovocnými stromy.

V domě je plynový kotel, kterým je dům vytápěn. Elektřina je původní. Voda je z vlastní studny, rozvody od studny do koupelny jsou nově provedeny. Kanalizace je do jímky s trativodem do veřejné kanalizace. Veřejný zdroj vody je na protější straně ulice.

Dům je možné okamžitě obývat nebo se jej upravit a rozšířit dle vlastních představ.

Výměry jednotlivých místností a dispoziční řešení najdete na půdorysu, který je součástí inzerátu. Doporučujeme Vám
shlédnout video a projít si fotogalerii.

Některé realitní inzertní servery bohužel zveřejnění videa technicky neumožňují - v tomto případě Vám na vyžádání rádi video zašleme.

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
V Jamkách, Blatná
ID
J09400
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
147 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
299 m2
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
1092 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Voda
Místní zdroj
Garáž
Sklep
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ilona Vazačová

Ilona Vazačová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Blatné.

Podobné nabídky