Prodej rodinného domu, Psáry - Dolní Jirčany, Heyrovského, 234 m2

Heyrovského, Psáry, Dolní Jirčany


21 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 102 463 Kč /měs.

(Cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Psárech

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům o celkové užitné ploše 197 m2 s garáží 37 m2, na pozemku 1056 m2 v obci Dolní Jirčany-Psáry. Dům se nachází v klidné části na konci ulice nad údolím a samotným centrem. Dolní Jirčany jsou v blízkosti Pražského okruhu, a tak je zde výborná dostupnost nejen do hlavního města.
Velkorysá stavba je vlajkovou lodí společnosti Canaba a jak samotná společnost uvádí jedná se o stavbu v harmonii života v souladu s přírodou. To tady zaručují všudypřítomná velká okna, která prostory propojují s okolní okrasnou zahradou. Celý dům byl postaven ve vysokém nadstandardu a za použití těch nejlepších materiálů, vše podtrhují dřevěné podlahy z afrického dřeva a použité přírodní materiály a tóny. Celková dispozice 7+1 splní očekávání i náročné a početné rodiny. V přízemí je dominantou prostorný obývací pokoj s krbem a jeho atmosféru podtrhuje několik velkých francouzských oken. Dále je zde velká kuchyň s komorou, jídelna, hostinský pokoj, první koupelna s WC a zádveří. Z prostorné haly se po masivních dřevěných schodech dostaneme do patra, kde jsou další čtyři pokoje a obrovská koupelna s rohovou masážní vanou, toaletou s bidetem. Ze západně orientovaných pokojů je vstup na velký balkon, na kterém se Vám ukáže celé okolí jak na dlani a dohlédnete až do Brdských lesů.
Vedle domu je prostorná samostatná garáž 37 m2 s pracovním prostorem a oddělenou místností.
Vzrostlá okrasná zahrada s automatickou závlahou nabízí dostatek místa jak pro posezení, tak relaxaci a sportovní vyžití. Velký vyhřívaný bazén a Whirlpool Vám pomohou zapomenout na každodenní starosti a budete se cítit jako na nekonečné dovolené.
Dům je napojený na veškeré sítě (plyn, elektřina, voda, kanalizace), o vytápění se stará moderní plynový kotel, v koupelnách a kuchyni podlahové vytápění, kompletní zabezpečení Jablotron, atd…
Dolní Jirčany jsou dynamicky se rozvíjející obcí, kdy za zmínku stojí v posledních letech dokončená stavba Základní školy, která získala několik ocenění, ale zároveň je důkazem výborného zázemí v obci a fungování zdejší samosprávy. Je zde kladen důraz na aktivní život a díky mnoha sportovním klubům si vybere každý. V okolí najdete několik vyhlášených restaurací, obchodní centra i vyhlášené mezinárodní školy a veškeré služby.
O všem Vás moc rád přesvědčím na prohlídce, kterou vřele doporučuji, abyste se sami přesvědčili o výjimečnosti této nabídky.

Cena
21 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Heyrovského, Psáry, Dolní Jirčany
ID
257-NP01046
Stavba
Panelová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
234 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
118 m2
Plocha nemovitosti
1056 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Dohnal

Martin Dohnal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Psárech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky