Prodej rodinného domu, Praha - Komořany, Na Homoli, 97 m2

Na Homoli, Praha, Komořany


15 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 73 868 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu v Komořanech, ul. Na Homoli.

Dům o dvou nadzemních podlažích a jednom podzemním podlaží (suterén) se rozkládá na pozemku o celkové výměře 282 m2. Dům je dispozičně řešen jako 4+kk, přičemž v přízemí (51 m2) se nachází předsíň, chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a hlavní koupelna s WC. Ve druhém nadzemním podlaží (46 m2) jsou 3 ložnice a koupelna se sprchovým koutem a s WC. Dům je podsklepený (cca 22 m2), přičemž v suterénu se mj. nachází technické zázemí domu a prádelna.

Dům prošel v roce 2005 kompletní rekonstrukcí a celkově je ve velice dobrém stavu. Obývací pokoj je propojen s terasou (cca 13 m2), na niž navazuje chodník, který vede podél celého domu. V obývacím pokoji jsou na oknech instalovány předokenní žaluzie. Dům je připojen na veškeré IS (obecní vodovod, kanalizace, elektřina a plyn), vytápění zajištuje plynový kotel umístěný v suterénu domu. U domu se také nachází zastřešené venkovní parkovací stání pro 1 osobní automobil.

V blízkosti domu se nachází zastávka BUS MHD, supermarket atd. Z místa je také skvělá dopravní dostupnost na Pražský okruh.

Doporučujeme zájemcům o bydlení v hezkém rodinném domě s příjemnou atmosférou v tradiční městské zástavbě s blízkostí přírody, avšak ve stínu metropole.

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 10. 2023
Adresa
Na Homoli, Praha, Komořany
ID
00449
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Podlahová plocha
97 m2
Plocha nemovitosti
282 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Radek Brila

Bc. Radek Brila

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 4.

Podobné nabídky