Prodej rodinného domu, Velenov, 460 m2

Velenov


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Velenově

Popis

Nabízíme k prodeji rodinný dům s cca 10-ti místnostmi na krásném místě s výhledem do okolní krajiny, v obci Velenov, okres Blansko. Dům je připravený k rekonstrukci - zdivo je podřezané, bez vlhkosti, omítky a podlahy jsou odstraněny, není tedy třeba draze platit odvoz sutě a vše odkopávat, toto má zásadní vliv na úsporu nákladů spojených s rekonstrukcí. Je možné měnit dispozici příček a přizpůsobit si tak finální vzhled interiéru dle představ nového majitele. Nemovitost je vhodná například jako sídlo firmy, honosná vila, zemědělská usedlost i s výrobou, penzion nebo jiné rekreační zařízení. Taktéž se dá v domě vybudovat několik bytových jednotek. Dále je možné využít také podkroví domu jako prostory k bydlení. Pozemek o celkové výměře 2.287 m2 je v mírném sklonu. Vejde se na něj např. tenisový kurt či plocha pro jiné sportovní vyžití, bazén atd. Příjezd na zahradu je možný přímo z komunikace k přilehlé garáži. Dům je napojitelný na veškeré inženýrské sítě, disponuje dokonce vlastní studánkou v klenutém sklepě.

Obec Velenov se nachází východním směrem od města Boskovice v úpatí Drahanské vrchoviny. Nedaleko je přírodní rezervace Vratíkov a také vyhledávaná rekreační lokalita Suchý. V obci je základní občanská vybavenost a je odsud velmi dobrá dostupnost do okolních obcí a měst.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z tohoto důvodu je uvedena třída G.
S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací či případnou prohlídku kontaktujte realitního makléře.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Velenov
ID
V170L026-1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
460 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
332 m2
Plocha nemovitosti
2287 m2
Plocha zahrady
1955 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Janda

Michal Janda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Velenově.

Podobné nabídky