Prodej pozemku pro bydlení, Dolní Tošanovice, 1269 m2

Dolní Tošanovice


2 880 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 725 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Dolních Tošanovicích

Popis

Exkluzivní nabídka!
K prodeji nabízíme tento nádherný pozemek, který se nachází v centru Dolních Tošanovic. Hranice pozemku je z části lemována stromy, což vytváří příjemné soukromí. Pozemek hraničí s jezírkem, na které je skvělý výhled a dotváří příjemnou a klidnou atmosféru místa.
Na pozemku je již hotová přípojka elektřiny a vody. Plyn vede na hranici.
Zájemce má možnost přikoupit i vedlejší pozemek, který je také na prodej a sloučením tak vytvoří soukromí o velikosti 2752 m2.
Na fotografiích naleznete i vizualizaci domu, jak by mohlo vypadat místo po umístění domu.
V těsné blízkosti se nachází wellness, potraviny a aut. zastávka. Skvělá dostupnost na dálnici a do okolních měst. Doporučujeme vidět toto místo osobně.
Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Cena
2 880 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 11. 2023
Adresa
Dolní Tošanovice
ID
812951
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
1269 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Marek Ivaniš

Bc. Marek Ivaniš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dolních Tošanovicích.

Podobné nabídky