Prodej rodinného domu, Ločenice, 600 m2

Ločenice


7 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 266 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Ločenicích

Popis

Usedlost se nachází v malebné obci Ločenice, přímo na návsi. V centru veřejného dění, přesto zaručující soukromí a klid.
Od roku 2019 proběhla velmi pečlivá rekonstrukce a modernizace. Je zde bytová jednotka 4+kk o výměře cca 126 m2.
Vstupní chodba, luxusní kuchyně spojená s prostorným obývacím pokojem, kde okna směřují na náves. Koupelna je vybavená vanou i sprchovým koutem. Oddělené WC s umyvadlem. Z dlouhé chodby je přístup do dalších prostorných a slunných místností, jejichž okna směřují do uzavřeného dvora, což zaručuje naprosto klidnou a ničím nerušenou noc.
V celém domě je podlahové vytápění a zároveň i klasické radiátory. Topení zajišťuje elektrický kotel nebo na kotel na tuhá paliva.
Nový majitel má možnost koupit les pro zásobu vlastního dříví, les má výměru 11 306 m2 a nachází se také v Ločenicích, pouhých pár desítek metrů od domu.
Dům je částečně podsklepen a je zde kotelna a místnost na skladování uhlí.
Na obytnou část navazují dva chlévy ( maštale), ve kterých je položena nová zámková dlažba, přivedena voda a zavedeno topení. Mohou sloužit jako společenská místnost, vinný sklípek apod.
Následuje garáž vhodná i na skladování věcí nebo využítí jako autodílna, truhlárna apod.
Usedlost uzavírá stodola, která je průjezdná na zahradu, taktéž k různému využití.
Vchodová vrata a vrata do stodoly jsou zcela nová, střešní krytina na celé nemovitosti je vyměněná. Půda je kompletně vyklizená a zateplená. Možnost vybudovat podkrovní byt nebo cokoliv nového majitele napadne.
Na zahradě stojí velký skleník vhodný k pěstování zeleniny a bylinek. Sklízet můžete i výborné švestky a především si užívat výhled do krásné přírody a cítit naprostý klid.
Uzavřený dvůr je zčásti nově vydlážděn zámkovou dlažbou, zadní část je zatravněná. Ideální místo na posezení u kávy, grilovačku, odpočinek nebo soukromé radovánky.
K nemovitosti je nabízeno i částečné vybavení.
V obci je obecní úřad, mateřská školka, prodejna s potravinami, pohostinství, kadeřnictví atd., 6 km na západ je městečko Velešín,10 km na východ Trhové Sviny, České Budějovice jsou vzdálené 25 km a pro občany je zajištěno pravidelné autobusové spojení.
Nemovitost je ihned k dispozici, cena a další záležitosti ohledně nemovitosti jsou k jednání při osobní schůzce s majiteli.
Můžeme vám zajistit výhodné financování.

Cena
7 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Ločenice
ID
05277
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
600 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
689 m2
Plocha nemovitosti
1346 m2
Plocha zahrady
657 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
130 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tamara Vagenasová

Tamara Vagenasová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Ločenicích.

Podobné nabídky