Prodej pozemku pro bydlení, Uherské Hradiště - Mařatice, U Řeky, 800 m2

U Řeky, Uherské Hradiště, Mařatice


6 500 Kč /za metr čtvereční
HYPOTÉKA od 31 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Uherském Hradišti

Popis

Dovoluji si Vám nabídnout exkluzivní pozemek, který se nachází v příjemném prostředí v Mařaticích u Uherského Hradiště. Jedná se o předměstí Uherského Hradiště, kde před 20 lety probíhala výstavba nových domů. Osloví svou mimořádnou polohou, kde odsud jste za 5 minut jízdy autem v centru Uherského Hradiště.

Jedná se o pozemek o celkové výměře cca 800 m2, který je jako jeden z posledních, ne-li poslední, kde se dá vybudovat Váš vysněný dům. Tato část obce vyznačuje velice diskrétním prostředím. Je situovaný tak, že po celý den na něho svítí sluníčko. Vede k němu asfaltová komunikace, u pozemku jsou všechny dostupné inženýrské sítě.

Výhodou je variabilita výměry pozemku podle Vašich požadavků. V současnosti je kromě výše nabízeného pozemku je také zde k dispozici pozemek o výměře 1275 m2 nebo si můžete koupit oba zmíněné pozemky za zvýhodněnou cenu.

Věřím, že osloví i náročné klienta. Pokud Vás tato nabídka zaujala, tak rád se s Vámi setkám při prohlídce této nemovitosti. Nabídka financování prostřednictvím úvěru je samozřejmostí

Cena
6 500 Kč /za metr čtvereční Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 5. 2023
Adresa
U Řeky, Uherské Hradiště, Mařatice
ID
PP_mařatice 800
Plocha nemovitosti
800 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Jiříček

Michal Jiříček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Uherském Hradišti.

Podobné nabídky