Prodej rodinného domu, Vysoký Chlumec - Víska, 460 m2

Vysoký Chlumec, Víska


10 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 708 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Vysokém Chlumci

Podlahy

Úklidové služby

Revize elektrických zařízení

Popis

Prodej nemovitosti.
Nabízíme k prodeji vesnické stavení - velký rodinný dům s pozemkem o velikosti 3.168 m2, situovaný v obci Víska, městys Vysoký Chlumec, okres Příbram. Na pozemku je možné postavit další stavby či rodinný dům. Pozemek je oplocený a nabízí dostatek soukromí díky vzrostlé vegetaci.

Dům je zrekonstruovaný a má nízké provozní náklady díky čerpadlu.

Dispozice: přízemí zahrnuje vstupní chodbu, ložnici, koupelnu, technickou místnost, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, francouzské dveře a další ložnici. V patře se nachází prostorné schodiště, obývací pokoj s terasou s výhledem do kraje, kuchyňský kout, průchozí chodba, koupelna, wc a 2 pokoje. Dům je vhodný i pro dvougenerační bydlení.

Vysoký Chlumec je malebná obec s hradem, situovaná 7 km jižně od Sedlčan a 34 km východně od Příbrami. V okolí se nachází krásná příroda, lesy a turistické trasy, což z něj činí ideální místo pro klidné bydlení.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti kontaktujte realitního makléře.

Cena
10 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2023
Adresa
Vysoký Chlumec, Víska
ID
2647
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
460 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
300 m2
Plocha nemovitosti
3168 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Doprava
Dálnice, Autobus
Voda
Místní zdroj, Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Chlumci.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky