Prodej pozemku pro bydlení, Český Těšín - Horní Žukov, 1068 m2

Horní Žukov


840 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 003 Kč /měs.

(Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.)


Regionální dodavatelé v Českém Těšíně

Popis

Naše společnost Vám v zastoupení majitele nabízí stavební pozemek o ploše 1 068 m2 m2 ve velmi žádané, klidné lokalitě městské části Horní Žukov, která je součástí města Český Těšín v okrese Karviná na historickém území Těšínska.

Mírně svažitý terén se přístupem z hlavní obecní asfaltové komunikace. Prosluněný pozemek s výhledem do krajiny. Lokalita s atmosférou venkova. Dle územního plánu obce se pozemek nachází v zóně BI-BYDLENÍ INDIVIDUÁLNÍ - V RODINNÝCH DOMECH - MĚSTSKÉ A PŘÍMĚSTSKÉ, viz. foto prezentace. Koeficient zastavitelnosti v územním plánu stanoven na 30 % celkové plochy pozemku.

Veškeré hlavní inženýrské sítě - voda, elektřina, plyn jsou zabudovány v silnici na příjezdu k pozemku, obecní kanalizace kopíruje svislou hranici pozemku.

Pozemek je situován v zástavbě rodinných domů 5 min. jízdy autem od centra města. Velkou výhodou je dostupnost městské hromadné dopravy a také veškerá občanská vybavenost.

Pro další informace kontaktujte našeho makléře. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Cena
840 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Konečná cena včetně právního servisu a provize RK.
Aktualizováno
6. 12. 2023
Adresa
Horní Žukov
ID
1088/4500
Plocha nemovitosti
1068 m2
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kamil Dolinek

Kamil Dolinek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Českém Těšíně.

Podobné nabídky