Prodej rodinného domu, Hať, Na Stavech, 360 m2

Na Stavech, Hať


6 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 883 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Hati

Popis

Reality 11 Vám zprostředkují prodej dvougeneračního rodinného domu 6 + 2, situovaného ve skvělé lokalitě pro rodinné bydlení v obci Hať. Na nádvoří domu je vstupní široká brána, kterou vejdete či vjedete pohodlně autem na nádvoří se zámkovou dlažbou a parkovacími místy pro 3 auta. Vaše auto se vejde do garáže v suterénu domu, odkud projdete do dvou obytných pater domu s byty 3+1 v každém patře, nebo do posilovny, dílny, prádelny, letní kuchyně a dětské herny a technických místností pro vytápění domu v suterénu. Dům je vytápěn novým kondenzačním plynovým kotlem se zásobníkem na teplou vodu, Vytápění zajišťují obnovené radiátory s novými termoventily. Pro letní pohodu je před domem bazén. Na zahradě je velká zahradní chata, altán s posezením se zahradním nábytkem. Pro celkový komfort jsou všude, kde je to potřebné, nataženy venkovní rozvody el. energie a vody.
V celém domě je wifi připojení optickým kabelem - internet a televize.
Širokým vstupní schodištěm vstoupíte do přízemí obytné části domu. Je zde obývák, kuchyň s jídelním koutem, pokoj (ložnice), dětský pokoj, koupelna, toaleta a chodba se schodištěm do prvního patra.
V prvním patře jsou taktéž 3 pokoje a kuchyň, koupelna, toaleta, balkón. Nad touto obytnou částí je velká půda stejných rozměrů jako patra. Nad ní zateplená valbová střecha s novou střešní krytinou. Celý dům je zateplen a prošel kompletní rekonstrukcí - plastová vakuová okna, nové rozvody elektřiny (měď), vody a odpadu (plast). V koupelnách jsou keramické obklady a dlažby, v místnostech plovoucí podlahy. Celý dům je zabezpečen kamerami. Zastavěná plocha rodinného domu: 168 m², podlahová plocha: 360 m² + půda 180 m², pozemek 1029 m². Dům je možno odkoupit i s vnitřním vybavením a tudíž okamžitě bydlet, dům má i původní komíny pro napojení krbových kamen. Rád Vás osobně provedu nemovitostí a zodpovím případné dotazy. Ev. číslo: 21670.

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Na Stavech, Hať
ID
21670
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
180 m2
Podlahová plocha
360 m2
Plocha nemovitosti
1029 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
164 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální plynové
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Roman Cilný

Ing. Roman Cilný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Hati.

Podobné nabídky