Prodej rodinného domu, Mrákotín, 83 m2

Mrákotín


1 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 195 Kč /měs.

(uvedena cena je k jednání)


Regionální dodavatelé v Mrákotíně

Popis

Zprostředkujeme Vám prodej menšího rodinného domku v Mrákotíně, který v minulosti vznikl oddělením od původního statku. Stavba o přízemní dispozici 2+kk a možností půdní vestavby prošla v nedávné době částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala instalaci nových plastových oken, vchodových a interiérových dveří, modernizaci elektřiny a renovaci koupelny. Dům je tak připraven k okamžitému nastěhování. Z koupelny je vstup do uzavřeného dvorku o velikosti balkonu, což je také jediný pozemek náležící k domku.
Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy, případně krbovými kamny, ohřev vody zajišťuje bojler. Alternativou je rovněž využití plynové přípojky.
Městys Mrákotín nabízí veškerou základní občanskou vybavenost, včetně pošty, restaurací, obchodů, mateřské a základní školy a lékařského zařízení. Díky své poloze na rozhraní Javořické a Křižanovské vrchoviny se jedná o atraktivní místo k aktivnímu odpočinku s výbornou dopravní dostupností. Městys totiž protíná silnice I/23 spojující jižní Čechy přes Vysočinu s jižní Moravou. Jindřichův Hradec je vzdálen 32 kilometrů, Telč pouhých 7 kilometrů. Na rakouský hraniční přechod Slavonice je to necelých 30 km.

Cena
1 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
uvedena cena je k jednání
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Mrákotín
ID
01742
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
83 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
83 m2
Plocha nemovitosti
85 m2
Plocha zahrady
2 m2
Elektřina
120V, 230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Satelit
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ondrej Dudáš

Ondrej Dudáš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mrákotíně (okr. Jihlava).

Podobné nabídky