Prodej pozemku pro bydlení, Brno, Sochorova, 1459 m2

Sochorova, Brno-Žabovřesky


7 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 601 Kč /měs.

(včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Jedná se o prodej tří sousedících parcel o výměře 1368 m2 (zahrada) a jedné parcely o výměře 91 m2 (ostatní plocha) nacházejících se v Brně v městské části Žabovřesky mezi ulicí Sochorova a zahrádkářskou kolonií u ulice Podveská.

V platném Územním plánu města Brna lze pozemek zastavět stavbou pro bydlení v rozsahu do 50% výměry funkční plochy. Za stavby pro bydlení se přitom považují objekty, ve kterých více než polovina podlahové plochy odpovídá požadavkům na trvalé bydlení a je k tomuto účelu určena a také stavby sloužící k zajištění funkce bydlení (nadzemní stavby technické vybavenosti, garáže, parkoviště apod.). Na pozemku je možná také výstavba administrativní budovy.

Strana prodávající si vyhrazuje právo vybrat si konkrétní stranu kupující na základě svých zvolených kritérií bez nutnosti zdůvodnění směrem k ostatním zájemcům o koupi.

Cena
7 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
20. 7. 2023
Adresa
Sochorova, Brno-Žabovřesky
ID
ver1459PZMT
Plocha nemovitosti
1459 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Radim Ouředník

Bc. Radim Ouředník

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Brně.

Podobné nabídky