Prodej rodinného domu, Český Těšín, 3. května, 242 m2

3. května, Český Těšín


4 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 21 398 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Českém Těšíně

Popis

Nabízíme na prodej samostatně stojící rodinný dům s garáží v centru města Český Těšín, na vlastním pozemku o výměře 880 m². Tento patrový dům se skládá z jednoho podzemního, dvou nadzemních podlaží a půdních prostor a má celkovou užitnou plochu 241,9 m².

Budova je zděná z cihel a má sedlovou střechu s plechovou krytinou, okna jsou původní dřevěná. Nemovitost je ve vynikajícím technickém stavu bez vlhkosti nebo konstrukčních vad. Je napojena na vodovod, kanalizaci a plyn. Vytápění je řešeno pomocí kotle na tuhá paliva a moderního plynového kotle s digitálním termostatem, teplá voda je zajišťována elektrickým bojlerem. Dům je ideální k rekonstrukci, návrh po rekonstrukci je k dispozici na úvodní fotografii.

Nemovitost se nachází jen 200 metrů od Masarykových sadů a 750 metrů od náměstí ČSA. Dům se nachází v ploše, kde je mimo jiné povoleno provozovat služby a podnikatelské aktivity, což poskytuje mnoho možností využití, například jako sídlo firmy, advokátní kanceláře, lékařské nebo zubní ordinace. Můžete zde kombinovat vlastní bydlení s podnikáním.

Na zahradě zůstává dostatek prostoru pro parkování a také pro vybudování bazénu nebo letní kuchyně. Chcete-li získat více informací nebo se domluvit na prohlídce, kontaktujte nás.

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2023
Adresa
3. května, Český Těšín
ID
0006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
242 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
112 m2
Plocha nemovitosti
880 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Dominik Michálek

Bc. Dominik Michálek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Českém Těšíně.

Podobné nabídky