Prodej rodinného domu, Manětín, 90 m2

Manětín


3 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 679 Kč /měs.

(cena včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Manětíně

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Na prodej rodinný dům o dispozici 3+1 v Manětíně. V přízemí domu je obývací pokoj, kuchyně, kotelna, koupelna a WC. V patře ložnice, dětský pokoj a zimní zahrada, která může být využívána jako další pokoj.

Obývací pokoj o ploše 20 m² má výhled na zahrádku na sever. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnou chladničkou, mrazničkou, horkovzdušnou troubou s grilem. Varná deska je plynová na PB. Koupelna s podlahovým vytápěním je po rekonstrukci. Výhodou je vana se zástěnou pro možnost sprchování. Ložnice v patře je neprůchozí a z pokoje je vstup na zimní zahradu. Zde jsou použity plastová okna pro dosažení tepelného komfortu.

Vytápění zajišťuje kotel na peletky s automatickým doplňováním, jehož spotřeba je cca 5 tun ročně. Kotel je možný upravit na spalování dřeva či uhlí. Bojler o objemu 200 l je propojen s akumulační nádrží kotle. V topné sezóně tak není nutné využívat elektřinu k ohřevu vody. Do domu je zaveden vodovod a kanalizační přípojka byla vybudována v roce 2022.

K domu přiléhá pozemek (41 m²) s dvorkem, ze kterého je vstup do sklepa. Na pozemku je postavena dílna a kůlna.

Výhodou domu je umístění poblíž náměstí. Základní a mateřská škola je poblíž, stejně jako obchody (Coop a smíšené zboží) či knihovna a pošta. V Manětíně jsou provozovány 2 restaurace. V zámecké vaří především českou kuchyni a ryby a v italské restauraci pizzu, těstoviny a minutky.

Cena
3 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
5. 10. 2023
Adresa
Manětín
ID
0130
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
85 m2
Plocha nemovitosti
113 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Hudák

Pavel Hudák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Manětíně.

Podobné nabídky