Prodej bytu 3+1, Zlín, Zarámí, 97 m2

Zarámí, Zlín


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Zlíně

Popis

Nabízíme prodej exkluzivního bytu 3+1 se 2 balkony v centru města Zlín - ulice Zarámí, jedna z nejžádanějších lokalit ve Zlíně.
Byt je velmi prostorný - celková plocha činí 97 m2. Nachází se v ideálním 2. patře a skládá se z velké chodby s vestavěnými skříněmi, kuchyně s jídelnou a balkonem, obývacího pokoje s balkonem, ložnice, dalšího pokoje. Výhodou bytu je také prostorná komora/šatna přímo v bytě. K bytu náleží také zděný sklep o ploše 8 m2.
Byt je orientován na slunnou jižní stranu (2 pokoje) a na severní stranu s výhledem do zeleně (1 pokoj a kuchyně). Velkou devizou bytu jsou 2 velké balkony - jeden celodenně osluněný, druhý orientován do klidu a zeleně.
Bytový dům prošel kompletní rekonstrukcí a revitalizací - nová kvalitní okna - dvojskla, fasáda, zateplení, nové balkony. Velmi nízké náklady na vytápění. Bytová jednotka je určena k úpravám dle nového vlastníka = můžete si byt upravit na míru podle svých potřeb a představ.
Ulice Zarámí, která se nachází přímo v centru města, je jednou z nejatraktivnějších lokalit pro bydlení, v pěším dosahu jsou veškeré obchody a služby. Velkou výhodou bytu je, že ve vnitrobloku bytového domu je oplocená zahrada určená pouze obyvatelům domu, kde lze odpočívat v naprostém klidu a soukromí a přitom čerpat výhody samotného centra města. Majitelé bytového domu mají také výhody plynoucí z výhodného rezidenčního parkování přímo u domu.
Rád Vás bytem provedu osobně a budu se těšit na setkání na prohlídce. Mgr. Miroslav Zvonek & Agentura Zvonek

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 1. 2024
Adresa
Zarámí, Zlín
ID
ZL03058
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
88 m2
Patro
3. z 4
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
97 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Miroslav Zvonek

Mgr. Miroslav Zvonek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Zlíně.

Podobné nabídky