Prodej bytu 4+1, Liberec, Haškova, 88 m2

Haškova, Liberec


5 118 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 24 391 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný velký byt 4 + 1 o velikosti 88 m2 v ulici Haškova v Liberci – Rochlicích. Tato nemovitost je určena pro velkou rodinu, která hledá prostor pro každého člena domácnosti. Byt je v osobním vlastnictví v rekonstruovaném panelovém domě. Je slunný a disponuje opravdu velkým prostorem.

Byt se nachází v přízemí. Panelový dům je vybaven výtahem. Parkování je možné před domem nebo v přilehlé ulici. Byt se prodává jako částečně vybavený. Jeho velkou předností je pak dvojice balkónů. Jeden balkón je přístupný z obývacího pokoje a druhý z ložnice. Jeden je otevřený a druhý zasklený. Díky tomu ho můžete využívat celoročně. Výhled je do vnitrobloku domu. Kuchyně s ostrůvkem poskytuje prostor pro každého kuchaře. Dále v bytě naleznete obývací pokoj a ještě tři další samostatné pokoje, které velmi dobře poslouží větší rodině jako ložnice a dva dětské pokojíčky. Pokud žijete sami nebo v páru, můžete množství pokojů kromě ložnice využít na dvě pracovny či šatnu nebo domácí posilovnu. Možností pro zabydlení volného prostoru je spousta a každý si jistě ihned představí, jak by místo navíc využil nejlépe pro své pohodlí a své potřeby. Některé pokoje jsou vybavené praktickými posuvnými dveřmi, které šetří místo. Poslední místností je koupelna, jejíž nespornou výhodou je, že v ní kromě toalety najdete sprchový kout i pohodlnou vanu. Pokud Vás zajímají přesné rozměry jednotlivých místností, naleznete je níže v sekci dokumenty k nabízené nemovitosti.

Liberecká čtvrt Rochlice prošla během posledních let rozsáhlou revitalizací. Nabízí kvalitní bydlení především pro rodiny s dětmi díky množství herních prvků, blízkosti školy i školky. Kompletní občanská vybavenost je samozřejmostí, v pěší dostupnosti do 5 minut je k dispozici několik supermarketů, pošta, zastávka MHD, škola, obuvník nebo zahradnictví. Parkování je v této lokalitě možné přímo na komunikaci.

Cena
5 118 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Haškova, Liberec
ID
FS002
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
90 m2
Patro
1. z 9
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
88 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Václav Loužecký

Václav Loužecký

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+1 v Liberci.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky