Prodej chaty, Meziboří, 40 m2 (ID: 987644)

Meziboří


890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 241 Kč /měs.

(Včetně DPH, provize a právních služeb.)


Regionální dodavatelé v Meziboří

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Exkluzivně nabízíme prodej zděné patrové chaty o celkové výměře 40 m² se zahradou o výměře 431 m² v osobním vlastnictví.

Zahrada se nachází v zahrádkářské kolonii na okraji města Meziboří a je z ní krásný výhled na samotné město, dolů na Litvínov a v dálce i na České středohoří. U vrátek je parkovací místo pro dvě auta, ale dostanete se sem i pěšky od autobusové zastávky za cca 7 minut chůze.

Chata disponuje terasou a jednou hlavní místností. Do podkroví je vstup po vnějším schodišti, vedle nějž se nachází podkrovní sklad. Spodní patro je rozděleno na dvě malé a jednu větší místnost z nichž byla jedna vybrána pro chemické WC. Vedlejší dílna má samostatný vstup. Domek je zděný se sedlovou střechou s krytinou z plechu. Okna i dveře jsou původní - dřevěné.

Samotná zahrada je svažitá s terasovitými záhony. Porost je spíše okrasného charakteru, ale své místo zde má i švestka a keř Kanadské borůvky. Na borůvky a případně i na houby můžete také do lesa - je totiž hned za zahradou a po Krušnohorské magistrále se dostanete do centra Krušných hor.

Elektřina je 230 i 400V. Studená voda je přivedena sezónně.

S financováním nemovitosti Vám může pomoci náš hypoteční makléř.

Cena
890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně DPH, provize a právních služeb.
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Meziboří
ID
255-NP00497
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
22 m2
Plocha nemovitosti
453 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Trativod
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Zpevněná, Štěrková, Šotolina
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Terasa
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Vajshajtl

Jan Vajshajtl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Meziboří.

Podobné nabídky