Prodej rodinného domu, Nelahozeves - Lešany, Habrová, 143 m2

Habrová, Nelahozeves, Lešany


8 240 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 269 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nelahozevsi

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám zprostředkování prodeje řadového rodinného domu v obci Nelahozeves, část obce Lešany. Zkolaudovaný dům z roku 2010 je postaven na pozemku o celkové výměře 172 m2. Nemovitost se nachází v klidné a současně nezátopové části obce, ul. Habrová. Obvodové zdivo je vystavěno z cihel Porotherm vč. zateplení polystyrenem.
Parkovat lze na vlastním pozemku přímo před domem, kde se vejdou dvě auta. Na zahradě je dále k dispozici zakrytá pergola s pohodlným posezením a grilovacím koutem. Dle přiložených půdorysů a 3D vizualizace si můžete prohlédnout dispozice přízemí, patra i podkroví. V celém domě jsou osazena plastová okna, na podlaze je v přízemí všude dlažba, v ostatních pokojích plovoucí podlaha. Rozvody elektřiny a topení jsou v mědi, voda v plastu. Dům je vytápěn úsporným plynovým kotlem. Do domu jsou kromě plynu přivedeny veškeré inženýrské sítě (městský vodovod, kanalizace, elektřina 230 a 400 V) vč. internetu. Aktuální veškeré měsíční poplatky činí cca 3 000,- Kč.
V Lešanech za domem jsou hezká dětská hřiště, lesní stezky vč. cyklotras kolem zámků Nelahozeves a Veltrusy. Dále je autobusová zastávka PID směr Praha. V docházkové vzdálenosti v obci Nelahozeves je k dispozici téměř veškerá občanská vybavenost (obchody, mateřská i základní škola, autobusová zastávka PID, vlaková zastávka směr Praha, Děčín. Veškerá další občanská vybavenost a sportovní vyžití je k dispozici v nedalekých Kralupech nad Vltavou (cca 5km). V domě zůstanou vestavěné věci a movité vybavení bude vystěhované. Stěhování po vzájemné dohodě. Právní servis vč. vyřízení hypotéky zdarma. Cena k jednání.

Cena
8 240 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 8. 2023
Adresa
Habrová, Nelahozeves, Lešany
ID
62
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
75 m2
Podlahová plocha
143 m2
Plocha nemovitosti
172 m2
Plocha zahrady
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivo Loskot

Ivo Loskot

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Nelahozevsi.

Podobné nabídky