Pronájem kanceláře, Ivančice, Komenského náměstí, 49 m2

Komenského náměstí, Ivančice


6 150 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(K ceně je nutno připočítat platby za energie. Včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Ivančicích

Popis

Nabízíme vám k pronájmu obchodní prostor situovaný přímo v centru města. Objekt má skvělou dostupnost a hodí se jak k obchodním, tak i ke kancelářským účelům. Nachází se v 1. patře budovy Komerční banky, parkovat je možné přímo před objektem. K objektu lze pronajmout i další prostory (viz další inzeráty), které se nachází na patře.

Tato konkrétní místnost má plochu 49,2 m2. K prostoru je možné zpřístupnit i terasu a lze využívat společnou kuchyňku a WC, které se nacházejí na patře.
Objekt má vlastní vstup, tudíž je možné ho využívat nonstop bez závislosti na otevírací době pobočky banky. Majitel nemovitosti se nebrání stavebním úpravám, je možné si tak objekt přizpůsobit vlastním potřebám. Na adrese kanceláře je možné zřídit sídlo firmy s poštovní schránkou.







Cena
6 150 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
K ceně je nutno připočítat platby za energie. Včetně právního servisu
Aktualizováno
16. 1. 2024
Adresa
Komenského náměstí, Ivančice
ID
805738
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
49 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jakub Sojka

Ing. Jakub Sojka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Ivančicích.

Podobné nabídky