Prodej pozemku pro bydlení, Bečov nad Teplou - Vodná, 579 m2

Bečov nad Teplou, Vodná u Bečova nad Teplou


1 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 624 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bečově nad Teplou

Popis

Co si představujete pod pojmem klidné bydlení v přírodě? Já osobně možnost bydlet ve vlastním domě v malé obci, ale přitom nedaleko města, aby to bylo pohodlné pro mou rodinu, jak pro děti do školy nebo školky, tak do práce. Jestli je Vaše představa stejná, obec Vodná u Bečova nad Teplou vám to může zaručit.
Můžete si vytvořit domov podle svých představ zrekonstruováním tohoto domu, či můžete využít již připraveného projektu na stavbu nového domu k dispozici elektřina na pozemku a vlastní studna. Pozemek celkem 579 m2 Vám umožní dostatek prostoru pro uskutečnění Vašich zahradnických a dekorativních představ, záleží pouze na vás.
Přijďte si prohlédnout toto okouzlující místo!
Domluvte se s námi na prohlídce! O ceně dá se domluvit.

Cena
1 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 3. 2024
Adresa
Bečov nad Teplou, Vodná u Bečova nad Teplou
ID
294-NP00717
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
579 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bečově nad Teplou.

Podobné nabídky