Prodej bytu 3+kk, Praha - Vyšehrad, Neklanova, 93 m2

Neklanova, Praha 2, Vyšehrad


15 511 169 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 73 922 Kč /měs.

(kontaktovat majitele)


Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Dům Pod Vyšehradem . Byt
Prostorný a reprezentativní byt 3+kk o celkové rozloze 93,1 m2 se sklepním zázemím je situován v 5. nadzemním patře. Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem (32,33 m2), ložnicí směrovanou na jihozápad (17,9 m2), pokojem (14,4 m2), koupelnou s WC, sprchovým koutem a vanou (4,83 m2), dále pak samostatným WC (1,4 m2), technickou místností s přípojkou na pračku (1,34 m2), komorou (1,38 m2) a prostornou chodbou (13,01 m2). Obývacímu pokoji dodává vzdušný nádech lodžie (3,8 m2) s výhledem na nábřeží Vltavy.
V bytové jednotce potažmo v celém domu je užito pouze těch nejkvalitnějších materiálů od prémiových dodavatelů, které zajištují vysoký komfort a standart v kontrastu s jedinečnou lokalitou.
Lokalita širšího centra Prahy zajišťuje harmonické zázemí pro komfortní život v širším okruhu pražského centra s možností společenského i sportovního vyžití, výbornou dopravní dostupností a širokou občanskou vybaveností.
Přednosti lokality
Dům Pod Vyšehradem je moderní rezidenční budova zasazená do prostředí klasických činžovních domů z počátku minulého století. Přestože je dům v blízkosti centra hlavního města a jedné z jeho historických dominant, nachází se v klidné ulici Neklanova. Lokalita je skvěle dostupná veřejnou hromadnou dopravou a plně občansky vybavená. V okolí jsou restaurace a bary, školy a školky, kulturní a sportovní centra, nemocnice.
Sportovní a kulturní vyžití
Možnosti volnočasových aktivit: V blízkém i širším okolí se nachází spousta zeleně a klidových zón, např. areál pověstmi opředeného Vyšehradu, sídla českých knížat, park Folimanka se stejnojmennou sportovní halou či Botanická zahrada Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy. Víkendový relax zajistí Farmářské trhy na Náplavce v pěší vzdálenosti od domu. Sportovní vyžití nabídne Plavecký stadion Podolí či cyklostezka podél Vltavy.

Cena
15 511 169 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
kontaktovat majitele
Aktualizováno
16. 5. 2023
Adresa
Neklanova, Praha 2, Vyšehrad
ID
N00007
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
93 m2
Patro
5. z 7
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
93 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Satelit, Ostatní
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Lodžie
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

MUDr. Lea Hodinářová

MUDr. Lea Hodinářová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 2.

Podobné nabídky