Pronájem bytu 1+1, Hrachoviště, 76 m2

Hrachoviště


15 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Hrachovišti

Popis

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu stylový byt v osobním vlastnictví v levém křídle typicky jihočeského statku. Prostorný byt disponuje vybaveným pokojem (30 m2) s výhledem do ovocného sadu. Součástí je předsíň s chodbou, plně vybavená kuchyň s kuchyňskou linkou a s elektrickým sporákem, spižírna na jídlo s mikrovlnou troubou a lednicí, koupelna s vanou, sprchovým koutem a pračkou, WC s bidetem, spižírna na potraviny a kotelna s kotlem na tuhá paliva s úložným prostorem.

Statek leží 10 km od Třeboně v klidné vesničce Hrachoviště v nádherném prostředí CHKO Třeboňsko uprostřed pastvin, luk, lesů a v blízkosti rybníka, kde je naprosté ticho a klid. Pronajímaný dům prošel mezi roky 2014 - 2017 prakticky kompletní a rozsáhlou rekonstrukcí. V ovocném sadu i na dvoře je možnost pěstování vlastní zeleniny. Dále stodola se stylovým posezením a grilem. Parkovací místo před domem. Autobusová zastávka 200 m od statku. Cyklostezky, sportovní hřiště s prolézačkami a obecní hospůdka v blízkosti statku.

Pronájem je vhodný pro klidné a slušné zájemce bez domácích mazlíčků. Byt je volný k nastěhování od 1.1.2022.

Nájemné činí 15500 Kč + zálohy na elektřinu a vodu 2800 Kč. vratná kauce ve výši měsíčního nájmu.
V ceně nájemného je zahrnuto dřevo na topení (15 m3),vysokorychlostní wifi, svoz odpadu a pojistka domu.

Cena
15 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
7. 4. 2024
Adresa
Hrachoviště
ID
53781
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
1.
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jakub Kunát

Ing. Jakub Kunát

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Hrachovišti.

Podobné nabídky