EU finance banner

Prodej rodinného domu, Úhonice, Jenečská, 500 m2

Jenečská, Úhonice


35 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 166 800 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Úhonicích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji nevšední nízkoenergetický rodinný dům 7+1, 500 m2, s vnitřním bazénem, saunou a krásnou privátní zahradou s jezírky a altánem, částečně zařízený. Pozemky celkem 2.978 m2.

Přízemí: velký obývací pokoj s krbem, jídelním prostorem, plně vybavenou kuchyní a vstupy na terasu a zahradu, šatna, toaleta pro hosty, vstupní chodba, vnitřní bazén se zázemím a vstupem na terasu.
1. patro: tři ložnice, plně vybavená koupelna, další koupelna s vanou a toaletou, vestavěné skříně.
2. patro: dvě ložnice, pracovna (příp. další ložnice), galerie, šatna, koupelna se sprchovým koutem, bidetem a toaletou.
Suterén: sauna, tělocvična, sprchový kout, toaleta, kotelna, skladové prostory, přístup do garáže.

Dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné skříně, tepelné čerpadlo, vířivá vana, masážní sprcha, v oknech sítě proti hmyzu, myčka, mikrovlnná trouba, TV, alarm, satelitní připojení, automatická závlaha, markýza na terase. K dispozici garáž pro dvě auta a další možnost parkování aut na pozemku.

Dům stojí na okraji obce Úhonice, lokality s výbornou dopravní dostupností do mezinárodních škol a na D5, cca10 minut k metru, cca 15 minut na letiště, cca 20 minut jízdy od centra. Přímé spojení na komunikaci R6 (Praha - Karlovy Vary) a Pražský okruh. Klidné bydlení s dobrými možnostmi nakupování.

Poplatky spojené s užíváním domu cca 6000 Kč měsíčně.

Nenechte si ujít šanci stát se majitelem tohoto exkluzivního domova. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. Buďte těmi, kteří si řeknou: "Ano, tohle je náš domov." Těšíme se na vaši návštěvu a na možnost ukázat vám, kde začne váš nový život.

Cena
35 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Jenečská, Úhonice
ID
HZ141448
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
500 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
308 m2
Podlahová plocha
500 m2
Plocha nemovitosti
2978 m2
Plocha zahrady
2378 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Jiné
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Radislav Babák

Ing. Radislav Babák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Úhonicích.

Podobné nabídky